21 September 2015

Shopping Kasut Murah @ Pesta Sale BATA

memang ni yang ditunggu-tunggu
tapi tak sangka plak awal buatnya
bila mula pun tak tau, tengok-tengok dah ada hehe

pesta sale bata ni memang best
pengalaman mamaZN tahun lepas
masa beli kasut sekolah untuk zakwan
beli sepasang harganya rm5
tapi kalau beli 2 pasang, dapat free lagi sepasang
best kan?

jangankan kasut sekolah
kasut jalan, kasut kerja, kasut sukan, kasut anak2, kasut mak2, kasut apak2
semua la ada..!
tapi jangan la cari design yg up-to-date
memang nan ado
nama pun nak clearkan stock
mana yang ada je la..

aritu singgah kejap sebab nak cari selipar nayli
dapat la sepasang selipar angry bird
harga sebenar rm28, tapi aritu ada diskaun
dapat rm8.50
huhu, best sangattt!

ingatkan nak beli kasut sekolah zakwan
tapi nanti dulu la..
bulan doblas nanti mesti ada lagi
beli sekarang awal sangat plak rasanya
tak sabo nak menyoping lagi nanti!

ada yang tanya lokasi?
lokasinya dekat perkarangan kilang bata lama, jalan kapar, klang

10 comments:

idzwa kamaruddin berkata...

sampai bila sale nie?nak pegi beli.

Rizziela berkata...

bestnya..kalau ada area cheras bgtau yer..nak cr kasut sekolah anak

nurfadilah suardi berkata...

Wow best yer. Kalo dekat dah lama borong gak. Memang berbaloi beli masa sale ni

eima berkata...

best ni ...dapat beli kasut basahan budak2 ni pun besh ade kan yg jenama bubblegum tu kan

safurara berkata...

alamak, tak tau lak ada jualan bata cenggini, lain kali leh join ni.

zarena heeney berkata...

ena dari kecik lg mmg mak dan ayah beli kasut kat bata nie jea ;lah
murah sgt2 harganya kan

Puan ImanFarizul berkata...

lps ni carikkan kasut ka situ kk nad..kasut sarung yg sodap

Chekgu Azrine berkata...

Tak pernah tau pun...tapi jauh lahai nk pegi...hehe

Aezi Abdul Rashid berkata...

Sy bru balik.. Hari ni kasut dorang xrestock.. Frust tunggu sbb dj kata kasut ada restock arini but bila tnya arini xrestock. Esok bru ada stock tambah!.. Frust sbb dtg dr jauh but xde!..

Tanpa Nama berkata...

Bleh sy dptkan no contact kdai tu...nk bli borong... sy dok jauh kt penang... nnti mai tkut dh xde stok...tq..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...