18 September 2015

Pasang Wallpaper Sendiri

okeh, bukan mamaZN yang pasang
tapi papaZN yang kerja kan hehe
mamaZN tolong kasi arahan je, haha!

lama dah beli, biar je belakang pintu
weekend baru ni baru berkesempatan nak pasang
beli dengan ex-blogger, eza amry
ada promosi 3 gulung rm100
tak termasuk postage lagi ye
papaZN keje 1 bangunan ngan eza
amik by hand je la hehe
save cost di situ :)

dia jenis pvc yang ada sticker
macam yang ada jual kat mr.diy & kaison tu jugak
tapi ofkos la yang ni lagi tahan lama
gam sticker dia kuat kot!
mula-mula agak renyah gak nak pasang
tapi lama-lama laju plak papaZN siapkan haha!
kami pasang dekat 1 dinding je sebagai feature wall

tu pun papaZN dah tanya-tanya
nak pasang wall paper kat mana lagi ek?
kemaruk la tu, haha!

save gak guna wallpaper ni
kalu cat, nak beli cat, berus..
pastu nak kerjakan pun agak payah
tunggu kering bagai
wallpaper ni agak dah boring dengan corak tu
tahun depan tuko la corak lain plak
ye dak? hehehe...

kalu teringin nak beli jugak
search je kat fb nama : eza amry

8 comments:

Azura Aziz berkata...

sekali pandang xnampak mcm wallpaper pun...
cantik ;)

Falsya berkata...

nmpk cantik sgtttt wallpaper..ehhee

el berkata...

wahhhh mmg terus npk wahhhh cantikkkkk
barulah kerrlasss umah mama ZN hehe

Delimasari berkata...

CANTIK - berkenan juga

Masya berkata...

cantik sangatlah suka tengok.. pandai nad pilih ...

eima berkata...

PAPAZN dah kerja putrajaya ke .... bkn ke eza kat presint 4 tu skrg ni

Nor Marshaliza Shaidan berkata...

Cantik...nt boleh tgk tgk

jemput singgah blog sy MARSHA SPORTING MUMMY

ayu Ismail berkata...

cantik..akak pun suka wall paper

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...