07 September 2015

JJCM | Restoran RMSY, Danau Kota - Best Cheese Nan In Town :)

sabtu ritu patutnya nak g event kat SCM
masing-masing lambat bangun plak
dah lambat bangun, lambat plak bersiap
last-last trus g kenduri kawen kawan papaZN je kat jalan klang lama

ada orang tu ngidam cheese nan
padahal dah plan malam tu nak makan stimbot
jom la lajak ke key ell makan kat sana :)

excited kot! sebab akhirnya dapat gak kami merasa best cheese nan in town!
sejak preknen kan zaed lagi dah ngidam
ini la ni, baru dapat, hehe

kami ke Restoran RMSY, danau kota je
landmark sebelah kedai mamak NZ
blok kedainya plak bersebelahan dgn hospital columbia

nak pi yang kat medan tuanku
tapi macam tak yakin plak hehe
almaklum, pilot & co-pilotnya tak reti jalan dalam kl tu huhu
tak kesah la memana, janji matlamat tercapai :)

sanggup tu dari klang ke kl
semata nak makan cheese nan
mana tahan nengok orang up gambo je
tu la kuatnya pengaruh rakan-rakan blog
hehehe...
tq kak amy mamatisya, tq chekgu azrine!
tak sia-sia kami datang dari jauh :)

alemakkk
serius sedap la! memang the best in town!
cheese punya banyak tapi tak muak
ayam tandoori plak sangat juicy dan tak kering
ingatkan nak tambah order
tapi memasing dah kenyang plak
sume pun kata sedap maknanya misi jjcm kali ni berjaya hehe

tq gak kat baby zaed yang tidooo je sepanjang mamaZN menikmati makanan :)

sampai sekarang dok teringat-ingat sedapnya tu
adoi, makan tahun gak ni nak repeat balik!
kekekekke... :P

11 comments:

mama tisya berkata...

jauh org klang dtg mkn cheese naan..mmg berbaloi la..sedap air zakwan tu...nasibaik kami dkt so anytime je nk pegi tp tkleh slalu mkn cheese ni...hehe

MRS. K ^ibuhadifhessa^ berkata...

dekat ngan umah mertua kite ni. tapi penah sekali je makan sini huhu

idzwa kamaruddin berkata...

anyoooo sedap nyer lahaiii!~

Falsya berkata...

Akhirnya dpt jugak nad makan cheese nan..falsya pun dh lama xkesana sejak ngandung nie..

beat berkata...

tudia meleleh leleh cheese dia

Lily Mama Zara|Zareef|Zayed berkata...

Amboi..leh main tarik2 bestnya..Kalau ada rezeki nak gak try one day..hihi..nway..kakak nayli pose bkn main kat gmbar last tu..^_^

Ida Puanstoberi berkata...

Kalau gi yg medan tuanku tu leh lajak soping sogo n quill mall terus.. dan parkson baru kat maju junction gak.
tempat2 ni seme dekat ngan umah akak, tp tk kuasa gak pegi selalu. parking hazabbb (T___T)

aizamia3 berkata...

kita pun dari Klang ke sana.. hehehe.. tapi tak pernah lagi pergi waktu siang.. ;)

Chekgu Azrine berkata...

Kan???haha...berbaloi share dlm blog

QasehnyaRania berkata...

zn kat blkg tu. hihi

ooo.. dah ada di danah kota erk. blh la ke sana.
nk msk kl mmm bagai dikata la kan.
last hri tu mkn di medan tuanku j

Fiza Rahman berkata...

Kecur ailio. Tak pernah mkn Cheese nan RMSY nih.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...