30 September 2015

JJCM | Rayyan Burger Bakar Seksyen15, Shah Alam

ni makan masa cuti sempena hari malaysia
teringin bebeno nak makan burger bakar
dia punya iklan kat billboard bapak beso
memanggil-manggil utk 'menerai' hehe

banyak postpone masa nak makan ni
jerebu la, nak gi malam budak2 dah tido la
last-last sampai jugak

lokasi dekat dataran otomobil seksyen 15 shah alam
landmark: kalu jumpa petronas yang ada kfc
dah nak sampai dah la tu
bleh la pusing-pusing cari kedai ni hehe

kami makan time petang
so, takde la mentekedarah sangat haha!
kakak nayli je order nasi ayam bakar
dia kan mmg takleh miss makan nasi
sedap gak nasi ayam bakarnya tu
zakwan plak order mushroom soup dgn garlic bread
pastu dia order cheezy wedges gak
sup tu mmg tak kena dengan tekak zakwan
sebab banyak sayo, haha!
ksian dia, terkial-kial nak abeskan

mamaZN share ngan papaZN
kami makan burger bakar
ape ke namanya ntah, lupa plak
kami amik yg 2tgkt means daging double sedap gak, juicy sangat!

servis pun ok, xde la lambat sangat
ok la not bad la.. bleh dtg lagi next time

7 comments:

mama tisya berkata...

aritu geng opis ada pi mkn sini..tp depa tk mkn beger..mkn nasi ayam ...shah alam ni byk tmpt mkn tp kena rajin drive la

el berkata...

ritu burger lava pun x sempat nak terjah
ni kan burger rayyan
alaaaa byk tempat xsempat nak pi
duit pun dah surut haha

el berkata...

ritu burger lava pun x sempat nak terjah
ni kan burger rayyan
alaaaa byk tempat xsempat nak pi
duit pun dah surut haha

lieyalatif berkata...

menarik tgk menu2 yg korang order nad...nasi ayam bakar tu lieya teliur....lain dari yg lain tu...nasi ayam tapi ayam di bakar...ermmm dap2....

zakwan tekak omputih tuuu jeheheheeheh....

Warga Faizworld berkata...

wahh sedap ni.. kena terai gak nampaknya ni.. hihi..

salam perkenalan daripada followers G+ #1205

Jom FOLO kami

Azura Aziz berkata...

sedapnya tgk burger bakar...

Nad, kalau nak ke Cherating lalu pantai Balok tu dalam sejam je.

Fiza Rahman berkata...

Sedaplah plak nengok burger tu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...