01 September 2015

Hot Burger Fizo Omar

assalamualaikum
selamat hari merdeka! :)

dekat jalan besar nak masuk umah ni
ada stall burger baru bukak
rupanya, hot burger yang glemer by fizo omar tu 
branch rantau panjang, klang

teringin sesangat la nak merasa
biasa la kannn...
kalu dah femes, nak jugak try sekali 2 :)
nak pulak dekat je dengan umah

order yg biasa-biasa je
tu pun dah rm3.50
amik yg special macam-macam ada mau kena 6-7 hengget plak kang
baik makan nasi kan? hehe

papaZN tapaukan bawak balik umah
segala-mala sos mmg banjir abes
memang messy ar
TAPI jangan pandang rupa luaran
cuba dulu baru tau...
memang SEDAP! serius tak tipu
tengah menaip ni pun boleh terbayang
akan kesedapannya tu huhu
cam nak soh papaZN tapaukan ar malam ni :P

p/s: betul la orang jowo kata, 'don't judge a book by it's cover' ^_____~

10 comments:

el berkata...

alahh iols tgh diet ni
xtahan tgk dugaan ini haha

Nieyl berkata...

Salam Merdeka...
Selamat Pagi :)
ni yg buat anak tekak nie teringin jugak nie..hihi

mama tisya berkata...

nmpk biasa je tp kalo sedap bole la nad bli lg..

Chekgu Azrine berkata...

Akk kalau burger ada masa2 xblh nk msk sgt...tp blhla cuba klu dh kata sedap tuh..wajib cuba ni..hehehe

idzwa kamaruddin berkata...

aaa dah la tgh lapar tetbe tertengok plak...huhuuu

Nor Marshaliza Shaidan berkata...

Alamak....meleleh air liur den


Jemput singgah blog sy VITAMIN WAJIB MASA TRAVEL

Lily Mama Zara|Zareef|Zayed berkata...

hahaha..si comot yg sedap ehhh

adarnadzmie berkata...

nampak cam best hot beger ni.... nak mersa x der pulak kt penang ni...hahaa

lieyalatif berkata...

lieya seminggu sekali mmg wajib pi tapau burger tepi jalan nad....ye laa boring ari2 makan nasi ...tapi tak penah try burger fizo nie...kat bangi tu konon nak pi tapi tu laa asek2 tak telajar ke sane.... kat depan butik fareeda tu kan.....

eima berkata...

boleh tahan jugak kan ... tp klusedap ok la ....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...