22 September 2015

2 Hari Berturut Penuhi Jemputan Kenduri...

cuti sekolah dah pun bermula
bermakna banyak la undangan kenduri
hehehe...
memang sinonim kan cuti sekolah & kenduri kawen? :)

sabtu dan ahad ada jemputan kawen
tu pun terpaksa 'letgo' 1 kenduri kat hulu langat
lain laluan huhu

hari sabtu sepatutnya nak pegi yang kat hulu langat
tapi atokZN mintak wakilkan ke kenduri di wangsa maju
so, pegi yang wangsa maju je la
lagipun tu jiran lama masa dok sana tu
tak best plak kalu tak penuhi

nak pegi kenduri hulu langat sekali?
hmmm, tak sanggup nak hadap jem
di mrr2 dgn depan cheras leisure mall tu
dengan construction mrt lagi
dengan weekend nya lagi
memang jem luar jangkaan
nak2 time cuti sekolah ni huhu
kang dengan bebudak ni wat perangai xleh dok diam plak - jenuh!

ahad plak pegi kenduri di dengkil
kawan ofis papaZN kawen
kuar umah kul 11.30 balik kul 4.30
ape ke lama beno pegi kendurinya tu?
haha!
menyinggah ke TADOM HILL RESORT yang viral kat fb tu
melawat kawasan katanya :)
nanti mamaZN share citer pasal tadom hill ni ek
best ke idok macam yang diviralkan tu?

4 comments:

ch@ berkata...

menggigih family ni tau, dgn si baby zaed tu...
sukala tengok. kita yg anak da besar2 ni, duduk rmh je kakNad.
tuan erwandi ke busy an. jadi rest, just at home.

idzwa kamaruddin berkata...

cepat update tendom hill!

eima berkata...

kat mana tu tandom hill tu ??

adarnadzmie berkata...

sama la akak... 2 hari ada jemputan kenduri kawin.... kenyang nasi kenduri la gamaknya... cuti sekolah katanya...;0

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...