19 Ogos 2015

Wordless Wednesday : Button Badge Yang Special ;)

merasa gak zaed pakai button badge ni hihihi..
kenangan ni, kena simpan leklok :)

x sabo nak nengok gambar-gambar dr OP
kalahkan pengantin plak aihhh!
pengantin pun rileks watlekwatpis jek
terlebih excited ke apa ni? hahaha!

p/s: mood merudum..  malasnya nak update blog, huhu! mood, dimanakah dikau? hahaha! :P

7 comments:

Falsya berkata...

Comel je badge nieh..memahami sesgt psl mood merundum tuh..hehe

el berkata...

wahhh cantikkk

eija_sweetmama berkata...

trend skrg kan buat button badge ni..
wah sorang satu dapat button badge..comel je..

Dewi Aja berkata...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

mummy_ayu berkata...

comei...sekarang memang trend pakai badge button. takyah buat bunga dada dah...

kayyana berkata...

ni badge org kawin ke kak.. cantik jugak...

Fiza Rahman berkata...

Cute button badge tu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...