24 Ogos 2015

JJCM | Yazid Burger (YB) - Supersized Burger!

hari sabtu siang dah berjalan
dari klang sampai ke bangi
bersebab - kalau sesaje memang takkk la...
melawat aunty wawa yg warded kat az zahraa
pastu tukar kereta dengan adik papaZN

malamnya pulak jjcm kat shah alam
lokasi : anjung corner food court, seksyen 7
memang syok makan kat sini
macam-macam adooo! :)

sebelum ni dah pernah makan kat sini
time preknen, papaZN ngidam western food
kali ni tah sape ngidam tah, haha!

sebenarnya saje nak try makan burger :)
Supersized Burger - Yazid Burger
special sebab dia supersized!
memang superb la!

papaZN & zakwan pegi order
skali bila order dah sampai, tanjat gegirl!
awat besaq sangat ni?! haha!

papaZN order yang 1kg punya, tu pun dah beso
ada yang lagi beso tau!
kalu makan reramai syok la
kami makan ber-3 je, tu pun dah x lalu
tapau bawak balik umah
kongsi rezeki ngan kengkawan papaZN hehehe

lain dari yang lain
harga pun berpatutan dengan saiz, ngee~
tapi sebab nak cuba kan, apa salahnya
pasni tah bila nak try lagi ntah hehe

nak tapau tu, dia letak dalam kotak kek
eh, cam menarik gak!
pasni kalu ada besday sesapa
wat surprise beli burger ni
instead of beli kek yang berkrim tu
paling tidak, kenyang la jugak bila makan harga pun lebih kurang, ye dak?
hmmm good idea!
:D

9 comments:

Falsya berkata...

sedapnye nad..besau portionnye..

beat berkata...

tgk beger tu pn dah knyang...haha

Cik Puan Diksu berkata...

Sedap ke? Menarik dan terliur tengok burger... Besar tu...

Lynd berkata...

Wahhhh.. makan sampai muntah..

Nor Marshaliza Shaidan berkata...

Memang supersized betul saiznya....nt boleh cuba

jemput singgah blog sy MAID MESRA ALAM, MESRA KULIT, MESRA BAJET

Lily Mama Zara|Zareef|Zayed berkata...

Umang aiiii..beger 1kg..mmg dh sama berat kek tu..hehe..mkn ramai2 mesti syok kan..^_^

lieyalatif berkata...

mak oiiiiiiiiiiiii sebesar pinggan...dah mcm kek hah nad hahahahah tu laa ni kalo sorang2 makan abis mau org ingat ade bela saka hahaahahah....kalo lieya ni sah2 sebijik share satu family nieh....

el berkata...

burger ni mcm yg hat penang punya je
besar burger tu dr kepala zakwan hehe

Fiza Rahman berkata...

Perghhhh...besar tu. Puas makan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...