10 Ogos 2015

Cerita Weekend [1] | Beraya Bersama Member Blog :)

ada cerita, kita update
takde cerita dok dendiam, hehe..
rutin sama je setiap hari
takde apa yg menarik sangat :)

sabtu ritu kami dapat jemputan open house
jauh nun di nilai
sedaya upaya gak nak pegi
tapi sebelum tu ke wangsa maju dulu la kita pepagi tu
papaZN ada hal sket
lepas ke wangsa maju
cadangnya nak ke bangi pastu baru ke nilai
pikir punya pikir, gi nilai dulu la
bangi balik nanti bleh singgah

tu yang dah jadi orang terawal tu, haha!
start kul 1, kul 12.30 kami dah sampai
adoihai, ksian tuan umah tak sempat bersiap, kikiki...

sebenarnya ni open house umah kak eina @mamalieyna
member blog yg kenal dr alam maya
alhamdulillah, dapat berjumpa tahun ni
ada makan-makan camni baru dapat jumpa
kalu idak mana dapat... :)

ada anak kecik, takde masanya nak bergambo bagai
harapkan gambo ehsan dari kak eina je ni
hehe
tq kak eina sbb jemput kami
tq jugak dengan juadah yang dihidangkan
kami laki bini memang aim menu 'tu' je, haha!
seronok layan menyembang dengan akeem n arif, hihihi...

tq jugak dengan buah tangan utk anak-anak
teruja dorang dibuatnya
in shaa Allah panjang umur murah rezki
kita jumpa lagi ek :)
pasni turn kak eina dtg klang plak la hihihi

13 comments:

Aya Zuki berkata...

wahhh seronok beraya ye :)

Rizziela berkata...

bestnya ada gak geng blogger yg rapat...sy x ada

Rose Azadir berkata...

Salam kenal, Selamat Hari Raya....saya blogwalking kt sini...jemput singgah kt blog saya http://ibu2ahmad.blogspot.com. :)

Sidratul Muntaha berkata...

wah..
sampai dah umah mamliena
kami ni dah bape kali jemput tak sampai2 jugak

eima berkata...

nad tak pantang laksa ek .... hehehe
klu yg pertama2 dulu tak pantang ..anak berikutnya org tua2 kate tak yah pantang dah .....

oo k.eina dah dok rumahs endrik dah ek ....

Falsya berkata...

best dpt beraya ngan blogger..mengeratkan hubungan..dr alam maya ke dunia reality..hehee

ingat taun nie nak wat open house..tp xlaratttt...sobsss..

Iela Fazielah berkata...

Wah...bestla nad...samapai nad kat rmh iena..kak ila xsampai lg

mamaRIFQY berkata...

Wah bestt beraya. Na ni lame dah xbuka blog kak eina tu.nanti nak
Jalan2 baca blog kawan2 laa

Lynd berkata...

Heppp.. Dok rumah pun banyak cerita la.
Cerita anak2.. Anak 3 pun banyak benda leh cerita..

mamaarifakeem berkata...

Alhamdulillah smpai juga nad ke.nilai.. jauh tuu dr klang. Tq sesangt.. awal pun awal la..janji sampai..hihi..
Maap ye kalau ada terlebih terkurang..
Maap ye kgkawan yg lain klu tak menjemput.. dh tak aktif berblog.. igt kengkwn lamalama jer..huu..

el berkata...

nad jom jumpa raya haji ni kat ikea hahaha
mmg best lau dpt mengeratkan dan mengukuhkan tali persahabatan ngan kwn blogger..semoga persahabatan kekal selamanya

Lily Mama Zara|Zareef|Zayed berkata...

seronok jumpe kwn blog ye..kite x pernah jumpe lagi ngn nad n eina..hihi..harap2 one day ada rezeki bertentang mata..^_^

eija_sweetmama berkata...

srnok dpt beraya rumah kawan blogger, itulah kan bila ada anak kecik ni kita sibuk melayan anak je la..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...