23 Julai 2015

Syawal Ber-5 :)

assalamualaikum
selamat hari raya semua! :)

alhamdulillah, selamat sudah
beraya / berkumpul sesama keluarga
dan sedara mara
tambah lagi 1 kegembiraan...
sebab tahun ni kami beraya ber-5 :)
raya disambut sangat sederhana
biasa-biasa je, takde meriah mana
tapi seronok la dapat berkumpul
tu pun ada gak yang x dapat jumpa
raya ke-4 kami dah balik klang semula...

1 syawal tahun ni turn mamaZN
tema raya pertama kaler purple
tapi sayang... memang nan ado gambar kami 1 famili, huhu
sedih sangat! :(

lepas sesi bersalaman, kami bergambar 1 famili
alhamdulillah kali ni complete semua ada
rasa macam dah lama tak beraya belah mamaZN, haha!

lepas dah bergambar, kami ke padang tembak
rumah atok/nenek mamaZN - beraya
syukur dapat tengok atok yang beransur sehat
sebab sebelum ni atok mamaZN sakit
masa dok wad, kami x dapat jenguk
mamaZN x abes pantang lagi...

pastu kami ke rumah uncle najjib jugak
besan atoknenekZN
almaklum semua kawen dengan orang dekat-dekat je
dapat la beraya bersama ;)

stop beraya kejap sebab nak solat jumaat
then petang dapat la beraya sebuah umah lagi
ke batak rabit - rumah mak sedara mamaZN

hari pertama dapat la beraya ke 3 buah rumah
masa terhad sebab masing-masing nak solat jumaat
gambar pun x banyak
nape ntah, kurang plak bergambar tahun ni

^___^
nanti kita sambung citer raya ke-2 plak ek, hihihi..

12 comments:

Chekgu Azrine berkata...

Xpe.still ada jgk gmbr kngnn raya kan nad...akk pun frust sbb xd gmbr kami berenam trmsk hubs..uhuk

Khalid Kyle berkata...

Selamat Hari Raya ye buat sis Nad sekeluarga :)

Alyyani Anuar berkata...

nad, dah kurus! selamat hari raya... jemput beraya ke rumah kalau ada singgah area SK

salwana nordin @ che'wa berkata...

selamat hari raya nad!!

pepel ye thn ni :)

idzwa kamaruddin berkata...

seronok nyer ;) tersenyum tgk gmbr kat entry nie ;)

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) berkata...

Selamat Hari Raya buat Nad sekeluarga..
Meriah sungguh hari raya Nad :)

Lily Mama Zara|Zareef|Zayed berkata...

wahh nadd.dah kurusssss..hihihihi..nway, selamat hari raya..kite pon thn ni tk byk sgt gmbar..susah nk dpt gmbar cntek sbb abg ngan adik suke wat perangai time nk amik gmbar..agagaga

mama tisya berkata...

bole photoshoot blk nanti gmbr family tu..meriah ry thn ni ngan ahli baru

Sweetmama berkata...

biasalah tu nad nak dapatkan pic 1 family mmg payah lg2 nak dptkan kerjasama anak2 kan.., k.eija ada gambar berempat pun ada je yg slack x pandang kamera la..huhu. xpe nad yg penting gambar berdua tu cantik..:))

LYAfrina berkata...

yang penting kenangan di hari raya...

kayyana berkata...

selamat hari raya kak nad.. rajin kak nad updated blog...

Fiza Rahman berkata...

Meriah raya uolls. Next time bley buat raya photoshoot.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...