28 Julai 2015

Raya Ke-3 @ Manjung | Jalan-jalan Naik Bot

hari ni dah raya ke berapa?
baru nak citer pasal raya ke-3 hihihi..
apadehal... layannn! ;)

ok, raya ke-3 giliran beraya dgn famili mamaZN plak
kali ni diorang nak beraya ke manjung
ok, jommm... i folo je

sebelum ke manjung kami semua beraya umah papaZN sat
atoknenekZN nak beraya ngan besan :P

pastu baru gerak ke manjung
kami lambat sket gerak sbb sedara papaZN beraya kat umah tu
takkan nak tinggalkan gitu je kan? huhu

kat manjung ni umah mak menakan ceq
hihihi
kat sana jumpa la sepupu2 manjung & ipoh
baby zaed pun dapat la jumpa 2 pupu yg lahir selang sehari je :)
nak bergambar? mmg takdan
ate, mengulik anak je..
nak menyembang pun takde sangat huhu

pastu beraya ke umah mak menakan yang ke-2
kat manjung jugak
kat sini bebudak ngan pak budak ngan mak budak la seronok
sebab dapat naik bot
seronok plak tengok depa naik bot tu

mamaZN x join? takkkkk, dok umah je...
jaga baby zaed yang ketiduran...
ai is sedar diri, takleh huha huha sangat
dah ada baby kecik T____T
tunggu la zaed beso kan sayang?
nanti kita lenjan naik bot sesama hehehe

selesai sudahhh
simple jek
okeh, tu je la citer raya kami kat kampung
raya ke-4 dah balik klang hukhuk

13 comments:

mama tisya berkata...

amboi sronok naik bot ye

Ida Puanstoberi berkata...

best tempat ni, mesti ada orang jual ikan2 fresh kalau tak raya kot kan..

Ummi Khalif berkata...

Comel sgt baby tu! Arini da 12 syawal rasanya.
Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir Batin!

eima berkata...

syoknye dapat naik bot ... hepi le budak2

Nana berkata...

seronok nye naik bot
kemain adik melentik2 hehee

QasehnyaRania berkata...

kemain baby melentik tidur ye..
naik bot lagi

Falsya berkata...

sonoknye lahai naik bot...kalau dedi mek nie xapprove nak bawak anak dara die naik bot..takut anak dara tetibe nak terjun dr bot..ahahahaha..

ALoNa CintamaniszLite berkata...

Raya tahun ni rasa singkat sangat. cuti sekolah tak cukup, huhu.
Raya 1434H dulu puas...dh raya bentong...raya kat taiping...dapat gi cuti 3h2m lagi kat Langkawi...baru dorang balik asrama.

el berkata...

syoknya si kecik tu tidoo
smapi wat kita pun tertido ha haha

Masya berkata...

ala.. kesian nad kena tgl hihihihi .. xpe² banyak masa lg, bebila pun blh naik bot tu ...

LYAfrina berkata...

bestnyer,,cnfirm nayli n zakwan suka sgt...
baby syoknyer tido

kayyana berkata...

zakwan je ke yg ikut.. x nampak nayli pulak.. huhuhu.. xpelah kak nad.. dok umah pun best.. bleh golek golek ngn baby.. hihihi

Fiza Rahman berkata...

Bestnya gi beraya naik bot ☺

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...