13 Julai 2015

Merdeka!

assalamualaikum
kejap ado, kejap nan ado
time pantang, x kemana, xde la citer
nak citer pasal makan2 di bulan posa
memang tak feel
dah tu tak posa kan? hahaha!
xdenya sempat nak masak-masak
tahun ni memang tahun ke PARAM, huhu

sabtu baru ni dah abes pantang
MERDEKA!
btul ke merdeka? takde maknanya..
abes pantang, rutin dah kembali seperti biasa
dan bertambah bila dah ada baby zaed
haiii, bertabah! cayok, cayok!
haha, sedapkan hati sendiri.. :P

persiapan raya mesti dah complete kan?
tinggal nak balik raya je kan?
ramai dah ke yang mula cuti raya?
balik je kampung, time ni la kita nak jumpa famili & sedara mara
jangan dengar kata 'orang tu'
ada plak kata xyah balik kampung kan?
eh, suka kita la! haha!

okeh, take care semua! :)

p/s: jeng, jeng, jeng! baby zaed in da house! :D

11 comments:

Azura Aziz berkata...

ehh sekejap jer rasakan.. br dgr aritu bersalin tup tup dah abis pantang..

salwana nordin @ che'wa berkata...

seronoknya beraya dgn bb baru ye...mujur sempat mkn juadah raya kan..kalo dlm pantang menengok aje lah hhhiiiiiii

eima berkata...

sepet la zaed ni ..... mak die terkenan K pop ke ni ...
shomell

SalbiahM berkata...

dah habis pantang..bolehla makan sedap-sedap raya ni..hehe

idzwa kamaruddin berkata...

yeayyy baby dah boleh kutip duit raya!! ;)

lieyalatif berkata...

zaeddddd....kecik3 dah nampak kacak ni...mcm abg zakwan laa ni heheheeheh.....tembam dah yeak nad....suke tgk..sedap gomol2...tahniah nad dah merdeka....just nice before hari raya...so leh ligat kolek duit raye ni heheheeheheh

*****************

Assalamualaikum…

Selamat hari raya aidilfitri dari lieyalatif buat nad sekeluarga….moga syawal dirai dengan penuh meriah dan dlm keberkatan Allah taala….

Terlebih bias tutur bicara,
Disimpan jangan ampun dipinta,
Syawal dinanti akan kunjung tiba,
Ikhlas dari hamba yang cantik jelita.

Hati-hati dlm perjalanan moga raya tahun ini dirai gembira….

mama tisya berkata...

wah dh merdeka pantang...thn ni ry ngan baby baru syokkk

zai zamree berkata...

yeayyyy...dh boleh ry

Masya berkata...

selamat hari raya nad, alahai comeynya dia... macam muka abang dia lah ... hati² balik kg nanti ..

aLyNnZ berkata...

sekejapnyer masa berlalu..enjoy the mmoment nad..mcm alynn skang ni dah rindu bau baby..haha,,rindunyer time itu..comelnyer baby..putih lepuk..

LYAfrina berkata...

yeayyy!!!


dh besar baby..comeyss nya..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...