04 Jun 2015

Tercapai Juga Akhirnya, Haha! :P

yeaaaaa...
mamaZN boring taktau nak buat apa
meh update blog hehe...

sebenarnya lama dah teringin nak ke ikea
teringin sesangat sampaikan dah niat dalam hati
sebelum bersalin kena pi ikea, tak kira!
dah mcm ngidam pun ada, haha!
padahal bukan sebab nak pi makan meatballs ke apa ke...
sebab nak pi jenjalan je pun
macam la ikea tu nak pindah memana
sampaikan takleh nak gi lepas pantang kan? haha!
ate, kata ngidammmmm :P
kena la pi sebelum bersalin

tetiap minggu ajak papaZN
tapi tu la, adaaa je halangan
tiap minggu mesti bz - kenduri la, itu la, ini la
apa yang dibizikan sangat ntahhh

masa nak dekat-dekat due aritu
terus rasa macam nak down tetibe
ye la, terasa macam hajat tak tercapai, huhu
padahal ikea je pun kan...

disebabkan 21hb (edd) tak bersalin lagi
esoknya (22hb) papaZN ajak pi ikea
hahahahaha...!
makyong suka sangat!
dapat jugak pegi akhirnya!

ye la, orang-orang tua pun ada kata
nak cepat bersalin, kena banyak berjalan
ye dak? hehe...

tq baby, saaaayang baby! :D

11 comments:

Falsya berkata...

kite pun tgh duk nak mujuk somi gie ikea..ade je bende nak carik...hehe..

nasib baik smpt gie sebelum bersalin..;)

idzwa kamaruddin berkata...

hehehe mengidam ke ikea ;)

syawalsimpsons berkata...

zaini macam cikgu tengah tgk anak murid buat keje tau..hahahahha

QasehnyaRania berkata...

Alhamdulillah

Chekgu Azrine berkata...

Alhirnya...hahaha

mama tisya berkata...

Rezeki makyong.. Borong apa kt ikea?

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH berkata...

Assalam nad,
ooooooohhhh
ghinduuuu ikea he3

LiYa HaNiF :: berkata...

hehee tu dia nasib baik sempat ko g ikea... baby pun memahami mama dia tu yg lambat keluar tu...

eima berkata...

tak penah sampai pun lagi ke ikea ... hahaha

Eliss Mie berkata...

kita pun mengidam jugak la walau x mengandung..setahun sekali jer rasa gi ikea..hahaha

Azura Aziz berkata...

dulu rajin g ikea sbb nk mkn meatball je.. tp sejak ada sikecik xpernah g lagi huhu... teringin gak ni ;P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...