11 Mei 2015

Mengidam ABC Fradoo, Seksyen 2, Shah Alam

lama mintak, minggu lepas baru dapat
takpe...
janji dapat jugak dari xdapat langsung, huhu

masa preknen kan kakak nayli dulu pun ngidam ABC ni
sanggup datang dari BSP memalam
kali ni datang dari klang je
naseb tak jauh mana...
tapi kesedapan dia xde beza
tetap maintain! :)

mamaZN order ABC special rm4
ingatkan bebudak ni tak suka
tapi bila dah tengok ada aiskrim, buah, biskut love letter tu
tak cukup plak dahhh!
nak order lagi cam segan kat papaZN huhu!

takpela, nanti ajak papaZN dtg lagi la
kali ni beli sorang 1, hehe
btw, otak-otaknya pun sedap gak
kemain lagi zakwan makan sengsorang
tah bila jadi feveret dia tah

masa upload kt fb/ig
rupanya ramai yang ngidam abc ni hihihi
mmg terkenal pun sebab nampak ada plak JJCM TV3
pastu masuk suratkhabar lagi
mmg femes gak la rupanya tmpt ABC ni :)

p/s:
happy mother's day utk semua kengkawan bergelar ibu
tapi, tapi, tapi...
takde wish, celebrate, kek, etc pun utk kitewww, huhuhu! T___T'

11 comments:

Amanda Suria berkata...

Wah...ni kena cari ni..nampak sedap sgt2...

Masya berkata...

abc fredoo ni mmg sedappkan dan tak muak walaupun ada aiskrim, nad nnt kalau dtg lg jgn lupa cuba mee sotong .. sedapp jgk tau area situ .. kedai dpn sikit klu x silap dkt dgn atm x pastilah ada lg x, tp mee sambal sotong tu mmg glamour kat siti muehehehehe ... ada jugak abc kat situ.

syawalsimpsons berkata...

bila sue nak sampai sini ni..hahahhaha...sue pon teringin gak ni

idzwa kamaruddin berkata...

ala tetibe nak mengidam sama niiiiii...

mama tisya berkata...

ada tgk abc ni ms masuk jjcm..rezeki makyong la ni

lieyalatif berkata...

uihh dulu time lieya study kat uitm mmg port lepak ni nad...abc mmg peberet sepanjang zaman laaaa....tapi tu laa dulu kedai biase2 jek bawah pokok...skrang dah okey tempatnye kan....

eima berkata...

mmg nampak menarik la ... mcm2 warna ade .....

Lily Mama Zara|Zareef|Zayed berkata...

ooo..dah masuk jjcm ke dia..hihi...kite dulu time peknen zareef pon ngidam abc sedap..pastu tak ingat blogger mane yg suggest gi seksyen 2 ni..mmg terbaiklah abc kat sini..hihihi

el berkata...

anak2 el ni lau order abc diorg suka makan eskem je yg lain tu..bg kat babah diorg haha

Fiza Rahman berkata...

Sedap lah plak nengok abc tu.

nadyana berkata...

Sdapp ooo abc ni, penah makan dulu. Nasib kedah ke shah alam jauh. Kalau x tiap tiap minggu makan 😭😭😭

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...