15 Mei 2015

Keep Calm & Counting Days...

tu dia aihhh! haha!
gelak-gelak jugak, debo makin terasa
ikut edd yang diberi (21/5/2015)
maknanya ada dalam 6-7 hari jek lagi ni
calm, calm, calm... T___T

bismillahirrahmanirrahim...

sebelum berjuang antara hidup & mati
di kesempatan ini
mamaZN nak mintak ampun dan maaf
atas segala salah dan silap yang ada
sama ada secara langsung atau tak
sepanjang kita semua berkawan
kalau ada terasa hati dengan entry / komen mamaZN selama ni
harap dapat dimaafkan ya!

if mamaZN ada hutang apa2
pm me trus bersekali dengan details
in shaa Allah, mamaZN akan mintak tolong papaZN settlekan nanti

diharapkan juga...
doa-doa dari kalian
moga segala urusan kami 1 famili dipermudahkan
riso kat papaZN je sebab kena jaga zakwan & kakak nayli
dalam masa yang sama kena uruskan mamaZN & coming baby nanti
moga mamaZN dapat bersalin dengan mudah dan selamat
dan moga baby yang dilahirkan jugak selamat dan sempurna hendakNya
in shaa Allah...
doakan ek!
tq sesangat...

10 comments:

syawalsimpsons berkata...

tak sempat nak laga perut la gini kan..tak pe la..nanti bersalin sue datang tgk yee...pantang kat klang ke...pantang kat kampung

mama tisya berkata...

smoga dipermudakan nad..

Alyyani Anuar berkata...

nad! pray for your smooth delivery. semoga semua dipermudahkan ye. update cepat kalau dah selamat. and tak sabar nak tgk adik abg zack and kak nayli. mesti comey lotey mcm abg kakak dia. take care!

Z@i Z@mR33 berkata...

Semoga dipermudahkan oleh-Nya

eima berkata...

semoga dipermudahkan nad .. jgn lupa update kat WA atau FB ye klu dah deliver nanti tak sabonye nk nengok ZN @ NZ ni

el berkata...

alamak dah dekat dah
xsabar nak tgk baby ZN junior
semoga dipermudahkan ok

Iela Fazielah berkata...

amin...mudah-mudahan nad dpt lahirkan baby dgn mudah, selamat ibu dan anak dan panjang umur kedua2nyer..... amin

Falsya berkata...

nad...esok edd..semoga dipermudahkan..

Eliss Mie berkata...

nad, semoga dipermudahkan bersalin yer :)

QasehnyaRania berkata...

akak dah lepas trikh
harp dh selamat semua hendakNyaaamiin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...