15 April 2015

Wordless Wednesday : 'Mini Pizza' 3S - Simple, Sempoi, Sedap :)

ni menu orang malas tapi lapo, hehehe
tapi menu ni paling mendapat sambutan kat umah ni
kadang zakwan pun mintak nak bawak pi skolah sebagai bekalan
sesuai untuk bila-bila waktu
sarapan, tea time atau bebila kelaparan, haha!

bahan-bahan:
roti gardenia / sos tomato atau sos spageti / sosej / keju

cara-cara:
1. rebus sosej - tos - potong kecik2
2. sapu sos atas roti
3. tabur sosej yang dipotong atas roti
4. carik2 keju - tabur atas roti
5. panaskan dalam mikrowave - sampai keju cair
6. siap! :)

p/s: lagi skali, takde modal nak update blog, haha! ini pun jadi la...

13 comments:

syawalsimpsons berkata...

sedap nampak tu...dan mudah

Lynn Hamzah berkata...

menu yang simple...budak budak memang suka nie...

mama tisya berkata...

slalu tgk org buat tp tk pernh try hehe

aisyah ambris berkata...

simpel..tp nmpak sedap, yummy..hehe

lieyalatif berkata...

alah comelll nad...ni kalo suh mia mija buat sendiri mesti suke ni heheheheeh..selalu ade roti lebih tak tau nak buat ape.....leh la try nanti....

eima berkata...

wahhh boleh try utk fahim nanti utk bw bekal ke skolah

Mila Ahmad berkata...

alaaa microwave takde hehehe...

el berkata...

ni makan panas2 sedap..anak2 lau lama2 diorg x suka makan ..katanya dah lembik hahaha

Falsya berkata...

boleh try nieh..

Azura Aziz berkata...

alahai.. sedapnya.. tetiba lapar..

idzwa kamaruddin berkata...

aaa nak buat la!!

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH berkata...

Assalam nad,
hat ni laaaaaaaa bebudak pulun kan3

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH berkata...

Assalam nad,
eh3
cam nak buat jer balek satg he3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...