28 April 2015

Movie Time! | Avengers : Age Of Ultron

assalamualaikum
ingat semalam nak update
tetibe contraction maghi plak dah..
dok dendiam je, naseb false alarm, huhu

sabtu lepas kami terjah SCM
reward pada zakwannayli
moh la kita tengok movie
cerita pilihan ofkos la yang paling hot!
AVENGERS : AGE OF ULTRON
mamaZN nak tengok pakwe sebelum bersalin, haha!
sape lagi klu bukan ironman & captain america!
kekekekeke.... tamak! :P

tiket cam biasa beli online jek
pastu scan barkod
takyah susah payah beratoq pi beli tiket
mula citer 2.40ptg, kami sampai 2.50ptg
scan barkod trus masuk panggung
naseb tengah iklan
tapi takdan la nak pi beli popcorn bagai..

cerita best ke tak???
makyong kasi 5 bintang!
best sesangat kot!
tambah plak ada avengers junior lagi
part kelakar banyak, haha!
sempoi jek sebab spontan
tapi ada jugak part sedih, huhu!
bukan takat ironman ngan captain america je best
sume pun best-best belaka!

kesimpulannya, puas hati la tengok citer ni ^_^

5 comments:

syawalsimpsons berkata...

sama la sue pon dah tgk...seronok syawal...tak berkelip bijik mata dia

Chekgu Azrine berkata...

Ahkak dh lama tak tgk wayang...huwaaaa..huwaaa

Nieyl berkata...

Singgah pagi..
nieyl baru je beli tiket untuk tgk midnight ahad nie 1 family... :)

Lily Mama Zara|Zareef|Zayed berkata...

yeee..best3x..biasa jatuh cinta ngan kapten amerika jek..kali ni macam nak jatuh cinta ngan sume..agagaga..nway, jeles kat tgv ada jual figurine avengers..nak beli tapi kat kuantan tak de tgv..huwaaaaaa..

eima berkata...

TERINGINN NK PI TGK WAYANG .... BESTNYE

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...