29 April 2015

Dress Princess | Rezeki Kakak Nayli :)

alhamdulillah
syukur dikurniakan kawan yang baik-baik

aritu mamaZN ada share kat IG/FB
kakak nayli nak dress mcm princess
tapi makpak dia 'kedek' nak belikan
pegang bleh, beli takbleh.. huhu!
ksian tengok muka kakak nayli kecewa
masa letak balik dress tu kat tmpt dia...

malam mamaZN upload gambar tu
sorang kawan yang sangat baik wassap
mintak address & saiz baju kakak nayli
katanya ada dress nak kasi
Allah... baiknya hati beliau!

isnin baru-baru ni parcel sampai
dalamnya, bukan ada 1 dress je
tapi ada 2 dress & 1 jubah!
alhamdulillah, rezki kakak nayli...
sebak plak tetiba
tengok kakak nayli teruja dapat baju baru
masa kakak nayli try dress tu
mamaZN saje-saje buat-buat terkejut
'kakak!! cantiknya kakak! mcm princess!'
tersengih-sengih anak dara sebab kena puji

pagi semalam, apa mimpi ntah...
kul 6.45 pagi dah mintak pakai baju tu
kemain melaram pepagi buta, huhu
nak elak dr dia menjerit tak tentu pasal
maknya layankan aje la...
janji ketenangan pagi tak tercemar, haha!

tq pada sahabat yang memberi tu
u know who u are...
hanya Allah dapat membalas jasa nya
sebab dah menggembirakan kakak nayli :)

kakak nayli cakap
'mama, mama terkejut ke tengok kakak? sebab kakak cantik macam princess ek?'
ye kakak, btul tu... :)

15 comments:

Eda Ejai berkata...

cantek sangat bajunye.. aunty pon teruja tgk kakak nayli pakai.. comel sangatttt!!!

MRS. K ^ibuhadifhessa^ berkata...

^______________^

syawalsimpsons berkata...

gamba bawah paling win..hahhahahah....cantik nayli pakai baju tu..mmg nampak princess sgt tau..alhamdulillah rezeki nayli, dapat dress..rezeki mama dia dapat kawan yang prihatin pada kengkawan...alhamdulillah

Ayu Ayunie berkata...

ala..ala.. cantiknya dress dia.. princess yek..

idzwa kamaruddin berkata...

allah..cantik nyer!!

Azura Aziz berkata...

cantiknya kakak.. betul2 mcm princess ;)

sha salleh berkata...

murah rezeki pada yang memberi tu... :)

el berkata...

rezeki nayli dpt baju gaun tu
tp seyes sgtlah cantik..tu nak pakai gaun pagi2 tu nak kemana hehe

Masya berkata...

cantikknya nadddd bertuah nayli dapat gaun tu .... princess sgt tau ...

Mama Zharfan berkata...

dress tu sgt cantik!! rezeki kakak nayli yg comel :)

eima berkata...

Alhamdulillah...cantik sgt semoga sahabat nad tu sentiasa murah rezeki...

mama ila berkata...

wahhh bestnye nayli dapat dress..cantik2 semuanya..hehehe..melaram sakan lah nayli yer =)

Fiza Rahman berkata...

Alhamdulillah...murah rezeki.

dalila berkata...

alololo comelnye nayli..alhamdulillah rezeki nayli..
moga murah rezeki org yg memberi ;)

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH berkata...

Assalam nad,
aloloooooooo
nomeinya kakak
kemabang gaun iyer kan3 :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...