20 April 2015

33 Tahun | TQ Pada Yang Wish ^__^

alhamdulillah
19 April semalam genap mamaZN 33 thn 
huhu, tua sudaaa, haha!
tp takpe...
kakak nayli kata mama muda lagi
sebab takde rambut putih macam papa, haha! :P

biasanya bila masuk je april mesti dah rasa excited
tapi tidak tahun ni... sebab apa?
sebab GST! hahaha!
so, rasa biasa-biasa je bila dah menjelang 1 April
tak macam tahun-tahun sebelum ni

tahun ni jugak takde dah nak celebrate sesama dgn sultan perak
sebab sultan perak kan dah bertukar
atas kemangkatan almarhum sultan azlan shah
jadiknya, tahun ni takleh nak berlagak sangat hehehehe...
cukup la 32 tahun celebrate sesama
time tu bangga sangat sbb sama besday ngan sultan, kikiki...

pagi semalam papaZN ada kerja
jadiknya dok umah je buat kerja rutin harian
takde maknanya besday girl dok goyang kaki sehari, haha!
adaaa je kerja yang nak kena buat :)

bila petang baru kluar ke SCM
tu pun sebab nak lunch
takde derrr surprise-surprise bagai
mamaZN dah warning zakwan & papaZN awal-awal, hehe..
takut kang terberanak awal plak
sebab terkejut dengan surprise, kikikiki :P
lepas lunch, ronda dalam SCM jap
tu pun makyong dah tak larat sangat dah
setiap kali melangkah
setiap kali tu jugak baby ikut gerak
laen mcm penat nya, huhu!
ye la, faktor usia gak kan, haha!

so, takde apa yg special melainkan famili ada di sisi ^___^

apa-apapun
terima kasih atas ucapan dan doa kalian
yang sudi wish di fb/ig/wassap
moga kita sama-sama dimurahkan rezki
dan diberkati Allah sentiasa

tq jugak kat semua sebab sudi jadi kawan mamaZN :)

14 comments:

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) berkata...

Happy belated birthday Nadz.. semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki..

Sheila Adziz berkata...

Selamat hari lahir... smg panjang umo murah rezeki dan diberkati sentiasa... :)

Amanda Suria berkata...

Mana plak tua....x nampak pun....panjang lg masa tu...hihihi

eima berkata...

HAPPY BELATED BESDAY NAD ..SEMOGA DIBERI KESIHATAN YANG BAIK DAN MURAH REZEKI

Azura Aziz berkata...

happy birthday again.. eh comel pulak perut tu..

syawalsimpsons berkata...

happy belated bufday nad...lupa nak wish...dah egat sehari sebelom..lepas tu terus lupa..sebok ngan abah x sihat...sory nad....cumil baby bump

~aSHa~ berkata...

hepi besday nad...muda lagi tu..iihihihi...

gst ni buat org berfikir2 n nyampah kan..ahahaha

Lily Mama Zara|Zareef|Zayed berkata...

santekkk mak yong dgn kakak nayli..dua2 naik seri..hihihi..aeppon, happy dbay lagi sekali ye and..semoga happy2 selalu dgn keluarga tersayang..^_^

el berkata...

comey je mak yong ni
have a great journey as mom to be again nad.. n happy wonderful besday ever ewahhhhh hehe

Falsya berkata...

happe belated birthday nad!!!..saje wish lagi sekali..

comellnyeeee nad!!!!..

Chekgu Azrine berkata...

Comelnya ibu ngandung...happy belated birthday..

Masya berkata...

selamat hari lahir kak nad, moga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki .. alahai comelnya perut kamu ...

aLyNnZ berkata...

nad selamat hari lahir semoga murah rezeki berbahagia disamping keluarga..dh lama tak berkesempatan menjengah blog nad..sib baik tgk2 blog nad tak bersalin lagik..taknak terlepas moment indah nad tuuu..

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH berkata...

Assalam nad,
ooohoooiiiiiii
mengancam betoila ayor itu :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...