18 Mac 2015

Wordless Wednesday : Mama Jadi Cinderella =(

anak bertuah sorang ni..!
susu tumpah 3-4 titik tp disiramnya segayung air!!
naseb bukan sebaldi
kalu tak, mau banjir 1 umah
ni pun, maknya dah 'banjir' sama..
banjir ayor mata, uwaaa..!
tak larat nak bertukar hijau (hulk) sepenuhnya dah, huhu!

dah macam cinderella terbongkok-bongkok ngelap lantai
dengan perut makin membesar, kudrat pun agak terhad skrg ni
terpaksa gak la bersihkan...
sabo je la..!

niat dah btul, nak tolong mama..
tp ye la kan..
budak 4 thn apa la yg dia tau huhu..
ksian gak sebab kena marah..
sori kakak... bila penat, mama senang naik angin skrg ni :'(

6 comments:

idzwa kamaruddin berkata...

alahaiii bertabah la mama...sobs..

MizzTina berkata...

hahaha..dh mcm nk cuci rumah..

Falsya berkata...

kesian mama..tp sorry nad..nak tergelak pun ade tgk peel kakak nayli..bgs sgt kakak nak tlg mama..mmg boleh diharap dh kakak nayli nie..tp kesian kat nad sbb end up nad kene buat double work pulak.;)

eima berkata...

niat nk membantu tu ... jgn marah nayli .... proses die nak belajar tu ....

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH berkata...

Assalam nad,
alooooooooooo
so sweeeeeeeeettttttttttt he3

LYAfrina berkata...

haha..sabor ajelah nad..kdg2 ginilah prngai ank.. x dijangka kan.. hihi

tp itulah.. dlm nk marah..nak tergelak pon adakan..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...