25 Mac 2015

Wordless Wednesday : Makin Manja!

kakak nayli la sape lagi..
abang zack dah pandai bawak diri

skrg ni apa-apa sume nak mama
kalu nak tido kena baring atas lengan mama
bila dah tido baru bleh alihkan tangan
lenguh! huhu...
takpela, demi kakak...

ksian kakak, mesti dapat terasa 'sesuatu'
mama xkan lupakan kakak
bila ada adikbaby nanti
kakak kan bff mama
mestilah mama sayang kakak selalu huhu

tq tau kakak
sebab rajin tolong mama
walaupun tak slalu, hehehe
walau kengkadang sukar dijangka jugak peel nya...

9 comments:

syawalsimpsons berkata...

cukup suke tgk pic nayli yg last tu....seronok kalo ada BFF ni...kawan gaduh mama, kawan sakat mama, kawan manja mama, kawan susah senang mama...seronoknya nayli

eima berkata...

ala kesiannye ....
biasa la nk dapat adik kan ..time ni nak merap lebih ....

tu yg payah sikit aku nk bg adik kat icha tu ,....huwwwaaaa

Alin Marlini berkata...

alorhhh...rajinnya sampai letih...hehehehe

Eliss Mie berkata...

mcm mana la nayla kalu nak dpt adik nanti pulak yer. dulu karenah kakak pun pening kepala dah..hehehe

mummy_ayu berkata...

ala comeinya..Nayli nak jadi kakak dah. tu yg extra manja tu yer.

Falsya berkata...

suweet je gambo first tuh..adik xkuau lg, ini la time kakak nak manja2 lebih skit..;D

nurfadilah suardi berkata...

Sweet yer Nayli ni. Semoga jadi anak yang solehah

Fiza Rahman berkata...

Nak manja² lebih sebelum adik baby keluar tu ☺

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH berkata...

Assalam nad,
alloloooooooooo
manjanya dia
sweet sesangat hokeyh :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...