27 Mac 2015

#TLU | Teman Lelaki Upahan

tamat lah sudah episod akhir ptg smlm...
pasni takde dah EL bila ptg-ptg, hihi

dulu tak suka btul kalau ungku ni berlakon
pastu masa dia masuk fear factor tu
awal-awal dah kluar..
rasa cam, alaaa harap badan je beso!
haaa gitu skali, hahaha!

tapi kali ni bleh plak tangkap lentok!
kahkahkah!
sampai dok teringat-ingat
tersengih sengsorang bila tengok dia berlakon :P
poyo abes mamaZN ni!
tu orang tua kabo, kalu benci jangan lelebih sangat
haaa, kan dah tersuka! ^______^

suka betul la dengan watak si EL tu
very the selamba je kan?
rileksss je macam tak dibuat-buat
naik betul nama dia
kalah dah hero istikharah cinta aritu, opps! 
hehehe...

tabik la kat pengarah cite ni, azma aizal yusof a.k.a butang, haha!
kalau dia mengarah memang best la cite tu
dari cite sindarella lagi mamaZN suka kat dia
tapi lama dah kan dia tak berlakon?
sekarang banyak belakang tabir je
dialog paling diingati 'butang sayang naema...' haha! suka, suka!
:)

sebenarnya mamaZN tak berapa folo pun citer #TLU ni dari awal
kalau tengok pun, gitu-gitu je
segan la, haha!
asal tengok je, nanti papaZN pun tegur..
'ayang, dah solat?'
errrkkk... belum! T___T
takpun.. 'ayang, tukar 106 la.. sedap sket' errrkkk... baik! -_____-'

jadiknya, meh mamaZN nak tanya
selain tonton.my, kat mana lagi bleh tengok online citer ni?
kalu ada yang bleh download lagi bagus, hehe..
ingat nak maraton tengok dari awal sampai abes
tanpa sebarang gangguan iklan, haha!

p/s: gmbr ku google saja..

14 comments:

::Mamalyna:: berkata...

yeayyyy abis dah...nasib happy ending walaupun ada scence mimpi tu...

ai like adam, ehhehee

mummy_ayu berkata...

rasanya...kat TONTON jer. yg lain tak tau la Ayu. tapi kalau nak beli DVD copy..leh jengah kat FB ni..
https://www.facebook.com/zalia.hezlin

Myra Jay berkata...

Myra tak pernah tgk kot Ungku ni belakon sebelum ni ke tak perasan.. :)

Tp citer TLU memang folo dr awal smpai abes.. best giler..hehee

Kt tonton gambar clear sket berbanding yg lain, gugel je nanti bederet keluar

syawalsimpsons berkata...

ending semalam bikin je...egatkan ending tergantung...hahahhaha...tp start sue kenai ungku ni sejak dia berlakon dalma drama syurga ramadhan tu, sue dah start suke dengan lakonan dia

Lily Mama Zara|Zareef|Zayed berkata...

ooo..ungku ismail ni dh pernah berlakon ke sblm ni..ahhaha..tk kenal weh..mula2 citer ni kuar pon siap kutuk hero tak hensem..tapi makin lama makin tertarik tgk gara2 watak el n kyra..jarang suka cietr tv3 kol 7pm ni..but citer ni serius jatuh hati..el is super sweetttt...kikiki

noorzie berkata...

akk leh g link ni kak, mcm2 cite leh download..mcm2 drama ada, xde masalah klu terlepas tgk..hehe

http://www.malaymov.com/

eima berkata...

kite pun jrg tgk tp kite jrg suka cerita melayu ... tapi kali terminat la plak .. kerh keh keh

Fiza Rahman berkata...

Setahu saya kat tonton jer. Tak tgk dari awal. Dah tgh² citer baru tgk. Suka lakonan EL ☺

el berkata...

laaaa igtkan cite psl kita tadi
kita pun EL gak hahahaha
ntah iols x folow pun cite ni...tp rmi yg ckp cite ni best ek..iols tgk yg mula2..pas2 iols dah sibuk ngan arwen...kan arwen msuk drjah 1..mcm2 hal kena setel huhu

mama tisya berkata...

hah "butang" tu ingt..mmg lama dh die tk blakon ..bz jd director je...kalo nk tgk online tanpa tersekat2 tgk kt http://gengtube.com/

nurfadilah suardi berkata...

Samala kita. Tak bape layan tapi kalo tgk mesti tersengeh2 lagi2 part EL tu. Geram gak tgk si kyra

~aSHa~ berkata...

UNGKU tu nampak hensem sejak cite tu..ihihih

Nurul Ain berkata...

tengok dekat http://www.moviesinfobsyokv2.net/

LYAfrina berkata...

lya dh lama suka dia berlakon..sgt sempoi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...