24 Mac 2015

Sepagi @ Warung Bunian

sejak awal preknen
sampai la nak 8 bulan (lagi 2 hari)
dah 2 kali la jejak makan kat warung bunian ni
alhamdulillah, dapat gak...
memang ngidam nasi lemak telur bungkus nya tu, sodap!

kalini pegi skali ngan aunty wawa & famili
kebetulan tido 1 malam kat umah dia
kalau tak, jangan harap la nak ke sana dari klang!
semata-mata nak makan nasi lemak je kan, huhu...

sampai kul 8.15, tapi kereta dah berderet
tempat duduk pun kena tunggu
orang yang dah sudah makan tu bangun
memang hebat betul la penangan 'bunian' ni, hehe...

mula-mula memasing order nasi lemak
pastu side dish nya roti canai (share-share)
perghhh! side dish katanyaaa, hahah!
at last, mak kena perabih nasi lemak nayli
ngan roti canai sekeping
wooo jenuh! penuh perut dibuatnya
ntah kenapa, bebudak ni tak suka makan kat sini
lain bebeno selera depa ngan makyong huhu

mamaZN ada share lokasi warung bunian ni
sebab aritu masa share kat fb
ada yang tanya katne tempatnya tu
harap dapat membantu

kat sini ada buat makan lunch jugak
tapi tak penah try lagi
teringin gak 1 hari nnt nak makan lunch kat sini
dorang kata sedap!

balik umah aunty wawa, layan plak bebudak ni main playground
zakwan cuti skolah ni memang tak ke mana
demam plak dia 3 hari dalam cuti-cuti tu
naseb baik belum naik skolah lagi
kalau tak, riso la jugak...
banyak tertinggal pelajaran nanti

10 comments:

Nieyl berkata...

Singgah pagi... :)

mama tisya berkata...

nasi lemak telur bungkus..menarik nmpk...

Rosmiza Ali berkata...

Pernah sekali gi makan kat sini.. Dengar orang duk gebang sedap nau nasik lemak bungkus dia.. Tapi maybe sebab saya jenis tak suka nasik lemak tanpa telur rebus, so makan ari tu tak abis pon.. Huhu..

salwana nordin @ che'wa berkata...

penah baca lieya citer pasal warung bunian ni, tgk nad pulak up entry ni..

mmg menggiurkn kalo bab makan ni tp apakan daya kita ni jauh sgt nk ke sana hhhuuuuuu

syawalsimpsons berkata...

sue baru G sekali sepanjang pregnant ni

eima berkata...

bukan juga warung pilihan aku ... mmg akui sedap .... tapi mls nk bersesak dan ssh nk cari parking

Tihara berkata...

uniknya nasi lemak dia
jauh nya nak pi sana dari pahang
ni kalau ngidam, haru ni.. :)

Falsya berkata...

bile la dpt breakfast kat situ..tp mcm mana nak breakfast, anak dara kite tuh kul 10 baru bgn..kadang smp ke 12 tengahari tidonye..T_T

Fiza Rahman berkata...

Tak pernah lagi ke sini. Teringin gak.

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH berkata...

Assalam nad,
oooohooiii
scary nama warung nyer lahaaaaaaaiiii :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...