30 Mac 2015

Sabtu @ AEON Bukit Tinggi

ni citer ari sabtu
ari ahad dok umah dendiam huhu

lama dah rasanya tak jenjalan rileks-rileks ngan famili
biasanya tu, adaaa je aktiviti yang nak dibuat
papaZN ada kerja kat dengkil la, kenduri la, balik kampung la, itu la, ini la...

kebetulan memang takde plan sabtu tu
jom la kita jenjalan cuci mata
orang kata dah ujung-ujung preknen ni
elok banyakkan berjalan kan?
jadiknya, moh le kita berjalan...

saje spent time dengan zakwannayli
layankan dorang nak beli apa...
kalau buku / majalah mamaZN no hal
tapi bab mainan big-big-big no la, haha!
nak tengok je, bleh... nak beli, sori!

dorang pun elok je dengar kata...
dapat majalah atau buku, dua-dua pun senyap
tapi bila lalu kat tempat toys, bertabah je la..!
temankan kakak nayli tengok barbie pun dah setengah jam
temankan zakwan plak tengok mainan dia dah setengah jam lagi..
jenuhhh! haha!

lalu kat tgv, memasing nak bergambo
layankan aje...
ksian dorang, nak tgk movie tak dapat
ate, cemana...
berderet movie dorang ajak tengok!
spongebob la, cinderella la, cicakman la..
last-last papaZN cakap, pilih 1 yang betul-betul nak tengok
dua-dua nak avengers
so, tunggu je la akhir bulan 4 nnt, hehe

sesambil tu amik kesempatan la beli baju raya dorang sesiap...
takde la banyak sebab beli sikit-sikit
riso plak tak sempat kang
bulan pose tu nanti dah dalam pantang
elok plak ada sale, jadikkk la...

12 comments:

~aSHa~ berkata...

akk beli mainan kat kedai rm2....

ikikiki

selepas 1 april harga rm2 xjadi rm2 dah...

dah rm2.25

syawalsimpsons berkata...

sue pon baju raya untuk en asbeen, anak dah siap2 beli bulan satu aritu..siap2 letak dalam plastik, buh dalam lemari tu duduk diam2...nanti nak raya baru pakai...siap semua..tengah ada duit...tak da duit, susah jugok kan....

eima berkata...

mmg nampak so kakak dah nayli tu kan ....comey betui

mama tisya berkata...

kalo nayli p tgk cinderella mesti die suka sbb cantik dress cinderella n kasut kaca hehe

Rai OurKizuna berkata...

ooo.. avengers belum keluar eh.. ingatkan dah..

Lynn Hamzah berkata...

lynn baru jer beli kain utk buat baju kurung...nanti nak gie cari sehelai dua baju biasa plak dalam jangka masa terdekat nie...

Chekgu Azrine berkata...

Wahh..bb is coming so soon ye sis.semoga dipermudahkan...

Lily Mama Zara|Zareef|Zayed berkata...

aaaaa..rindu jusco bukit tinggi..hahaha..nway, tahun ni rase paling tk smgt nak raya..sbb mcm rase beru jek raya aritu..kekeke..so baju kurung baju melayu sume satu pon tak ade lagi..tema pon tktau..sadissss

el berkata...

wahhh dah sopin raya bestnya hehe

LYAfrina berkata...

haha..smpai bhagian permainan tu mmg slalu mguji kesabaran..knalah bertabah..

Falsya berkata...

Kakak nayliiii!!!..geram nak pelokkkk..

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH berkata...

Assalam nad,
iols kena setepk
selalu beli toys untuk my boboboy :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...