05 Mac 2015

Jemputan Kenduri Kahwin @ Taman Tasik Titiwangsa


dari awal bulan 2 dah plan nak gi kenduri ni
mana bleh tak datang! kena datang! ;)
last minute dapat surat dari sekolah zakwan
zakwan ada kem solat bestari plak kat sekolah
riso tak dapat penuhi jemputan
sebab zakwan ada aktiviti
naseb baek aktiviti abes kul 11.30 pagi
zakwan tukar baju dalam kete je la, hihihi...

lama dah tak jenjalan dari klang ke kl
sejak jadi warga klang ni
nak gi jalan jejauh kena pk banyak kali, huhu

sampai titiwangsa round 1x sekeliling tasik tu
sebab nan ado parking!
kat area tasik tu je, ada 3 kenduri kawen
belum kira ada aktiviti utk paralimpik lagi
memang payah sket la nak cari parking
alhamdulillah, rezki makyong takyah jalan sgt
dapat parking betul-betul sebelah khemah :)

pengantin pun tengah makan beradab :)
sampai-sampai trus cari kakak pengantin
lama tak jumpa....! rindu banget kot!

suka sangat dengan famili dorang ni
hubungan kekeluargaan memang no.1!
alhamdulillah, didoakan dari jauh biar trus berkekalan gitu :)
blum bab sedondon, pilih warna tema, deko2
geram jek! sebab cantikkkkk! :)

tak puas nak jumpa ngan kakak pengantin
sbb beliau bz layan tetamu, haha!
in shaa Allah next time kita chitchat lelama sket ek :)

tq sbb tak lupa jemput kitorang
dr adiknya si ammar, maisarah sampai la ke syida ni
adiknya yg mellisa je tak dapat pegi, sbb jauh sgt time tu :)
next, turn era plak ye.. tak sabar ni, haha!

last but not least
tahniah kepada pasangan pengantin
syida & daniel
selamat menempuh 'alam' baru
kena sentiasa bersefahaman & bertolak ansur
moga terus sabar dan bahagia menjalani kehidupan baru ni k!
kak nad sayang famili korang! ^___^

15 comments:

Amanda Suria berkata...

Sekarang dh moden...wedding buat kat taman je...senang kan...

mummy_ayu berkata...

wah..bestnya. garden wedding!!
selamat pengantin baru to both pengantin!!

SalbiahM berkata...

wedding outdoor!nice!

mama tisya berkata...

garden wedding..kalo cuaca tk ujan mmg best la wat garden wedding tp kalo ari ujan haru gk kn

eima berkata...

cam besh je wedding tu siap ade berucap pengantin baru lagi tu ...sweet

syawalsimpsons berkata...

seronokkan G wedding kat situ...sue penah attend sekali..nyaman je rasa..kalo tak hangat la kan....

QasehnyaRania berkata...

akak comelnya
jaga diri :)

bila ni erk..
oo yg ni la akak bgtau kt komen box saya kan.

pergi ttt mmg pon kalau x ambil parking dkt kona sblm masuk ke ttt memang kna pusing ssround dulu le.nk nk hri minggu kn.

sy slalu ke ttt kak.sbb bawa anak ke sana.
yg sy pergi tu 8/2

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH berkata...

Assalam nad,
suuuuukaaaaaaaaaaa theme wedding tu

idzwa kamaruddin berkata...

best nyer kawin kat gardennnn...heaven sgt!

Lily Mama Zara|Zareef|Zayed berkata...

santeknyaaaaa location wedding ni..tepi tasik gitu..suka3x..hahaha..baju dress kakak nayli pon santekkk sgt..^_^

LYAfrina berkata...

meriah..
wedding sekarang smua simple2 aje..

~aSHa~ berkata...

seronok nye wedding tepi tasik

~aSHa~ berkata...

seronok nye wedding tepi tasik

Chekgu Azrine berkata...

Tahniah pengantin baru..
Semoga berkekalan..
Makyonh pun comel sgt

Adlin Mohamad berkata...

meriahnya pic dalam kete tu hehehe
spoting abis !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...