19 Mac 2015

Checklist Barang Baby & Mommy

saje nak share..
at least akan datang bleh rujuk sini balik
takde la google ke blog orang lain dah
hihihi..
ni pun tengok dari blog lain gak ni
tapi ada la olah sana sini sket

alang-alang aunty wawa (maksedaraZN)
mintak checklist utk shopping barang baby ni
mamaZN share kan skali la kat sini
bleh tolong kengkawan yang lain gak kan? :)

terpulang pada memasing kalu nak alter
nak tambah item ke, nak kurangkan item ke
ikut bajet & kemampuan sendiri
tak semestinya kena beli semua sederap terus
contoh, macam stroller tu..

adikbaby punya?
alhamdulillah, sedikit sebanyak ada dah la..
tu pun start membeli masa maknya dah 7bulan preknen
harini genap 31weeks
dupdapdupdap...
mcm cepat plak masa berlalu

tinggal nak kemas beg bawak pi hospital
apa barang2nya?
nnt mamaZN share lain k? :)

14 comments:

Nieyl berkata...

Byk jgk barang² nyer..
Semoga segalanya dipermudahkan...
Amin...

salwana nordin @ che'wa berkata...

ya Allah..dah 3 trimester dah ye nad :)

alhamdulillah semuanya baik2 aje ye :)

mama ila berkata...

wahhh..dah lama tak jenguk mama ZN...tup..tup..dah dekat nak deliver dah..hehehe..semoga semuanya dipermudahkan nanti yer =)

FiftyOne Boutique berkata...

semoga dipermudahkan nad

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH berkata...

Assalam nad,
semoga segalany dipermudahkan
AMIN

Lynd berkata...

Huaaaaa.. makcik belum buat apa pun lagi..

Chekgu Azrine berkata...

Wahh..kenapa akk yg teruja mcm akk yg nk dpt bb

LYAfrina berkata...

sekejap je nad..dah 31 weeks.. dh x lama tu..lya lak truja tgk persiapan ni semua

el berkata...

bestnye nak sambut org baru
x sabar nak tgk baby uols ni

QasehnyaRania berkata...

akak.tak lama dah
sekejap j kan
saya pon da rindu nk ngandung balik.hihi..
bestkan..

jaga diri.. :)

Lily Mama Zara|Zareef|Zayed berkata...

cpt jek masa berlalu kan..tak lame lagi dpt adik dah nayli..hihihi

eima berkata...

boy ek ....
wahhhh ...dupdupdup plak aku ni ....
aku masih lagi berkira2 nk bg adik kat icha ... hehhe

Fiza Rahman berkata...

Bestnya. Tak sabar nak tgk baby ☺

syawalsimpsons berkata...

info yang baik ni...sue pon kena list

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...