25 Februari 2015

Wordless Wednesday : Pagar Dah Roboh ;)

(nyanyi ikut melodi lagu burung kakak tua :P)

burung helang sasa..
terbang di udara..
zakwan sudah besa..
giginya patah dua..

^______^

- gigi pertama patah
xtau ke mana menghilang
tau-tau je dah takde gigi, hehe
tapi memang dah lama goyang :)

- gigi kedua patah
dah goyang sesangat
zakwan cakap 'mama, cabutkan..'
mamaZN apalagi.... 'papp!' dah cabut...
zakwan pun terkejut sbb tak sangka mama dia hebat, hahahah! :P

p/s: banyak lagi yang bakal menyusul... ^_^

10 comments:

MRS. K ^ibuhadifhessa^ berkata...

hadif punya dah 4-5 batang dah roboh

eima berkata...

gigi fahim atas bwh dah 5 dah patah dan tumbuh sempurna dah .....tumbuh gigi awal gigi patah pun awal jg budak fahim tu ....

syawalsimpsons berkata...

wahhh tak lama lagi syawal pulok la mengalami pengalaman yang sama....tahniah abg zakwan, dah besar yee

Fiza Rahman berkata...

Kimi nyer gigi dah lama roboh. Tu pon ada yg nak roboh lagi ☺

Nadia Johari berkata...

Dulu kalau gigi goyang mesti tak sabar nak cabut..hehe

amiey lee berkata...

huhu alamakk..sarah n ashraf belum roboh lagi pagarnye heeee

el berkata...

gigi depan atas anak dara iols tu dah 6bulan xtumbuh2 lagi adoiiii..nak senyum pun malu2 haha

anajingga berkata...

nak dapat gigi kekal dah tu..hehe

Wan Amira Wan Salleh berkata...

macho tu.. siap relax je

lia berkata...

Amsyar da byk yg roboh... da gonjeng kekdahnyer ekekkeee

* blog lia da private, kalau sudi nak baca lagi, bole la drop emel address di emel marlia171@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...