22 Januari 2015

Pegang Jawatan Dalam Persatuan Penduduk

alerrr, ajk je punnn bukan jadi pengerusi
tu pun dah kecoh....!
kehkehkeh... :P
bukan nak citer pasal pegang jawatan apa
cuma nak citer pertama kali pegang jawatan persatuan penduduk taman

kali ni terasa cam dah kertu plak, haha!
ye la, kalau sebelum ni pegang jawatan dalam persatuan ko-ko kat sekolah je kan?
kali ni dah join persatuan penduduk plak
naseb la semua pun ala-ala sebaya gitu
beza 2-3 tahun tua/muda dari kita
seronok sket bila bermesyuarat sebab ada gak yang sekepala, hehe

actually ni 1st time mamaZN join miting persatuan
sebelum ni ada gak tapi tak formal punya
mamaZN mana minat nak join menda2 camni
tapi tu la, dah papaZN ajak kan, pegi je la
dapat gak kenal-kenal dengan jiran tetangga
hehehe...
mamaZN bukan jenis yang dok menyembang petang2 depan pagar umah, haha
terasa macam banyak lagi kerja lain nak dibuat
nak-nak bila dah petang-petang tu
tapi takpela kan, bukan selalu
makanya moh la kita join miting

yang pegang jawatan pun bukan mamaZN
kihkihkih... tak kuasa mak! :P
papaZN yang dilantik pegang jawatan ajk
papaZN aktif la join aktiviti penduduk kat sini
gotong-royong, masak bbq, jaga keselamatan taman
tu yang asek balik pukul 2-3 pagi tu
kadang cam gerammm jek kan, huhu
ye la, masa ngan famili dah sikit
tapi, tapi, tapi...
kena la bertolak ansur... arghhhh! sabar, sabar
haha!

8 comments:

syawalsimpsons berkata...

takpe la janji dia suke kan....

eima berkata...

Hebat2..ok la tu....org kenal dan inshaaAllah mereka semua akan baik dgn kita....

Wan Amira Wan Salleh berkata...

janji tak merayau tempat lain kan :D

--itu selalu pesanan my SIL

Wan Amira Wan Salleh berkata...

janji tak merayau tempat lain kan :D

--itu selalu pesanan my SIL

anajingga berkata...

Tahniah, wah ada jawatan di kawasan perumahan ni bagus juga boleh memberikan sumbangan dari pelbagai segi kan, singgah pagi ke sini follow #1224 dan di G+, salam ukhwah :)

el berkata...

tahniahhh...jd org penting lepas ni..hehe

mamaarifakeem berkata...

Haiii nad... salam rindu..muaah muaah... rindu blog n cerita kgkawan, tmbh2 citer psl ZN.. tahniah utk next baby, teruja sgt tgk scan pic kt bwh ni, rasa diri nak preggy samala..teruja bab ni tau..hii..hope sihatw saja smpai deliver nnti...
Tahniah utk papaZN, makin bz la pasni..hiks...

Myra Jay berkata...

Okla pegang jawatan, at least kita dok kejiranan situ orang lain kenal..
Dan senang untuk apa2 urusan mendatang, kan? :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...