14 Januari 2015

Mula Berdikari...

semalam xde entry..
sebab semalam tetibe rasa flat, tumbang trus!
huhu..!
naseb baek papaZN masih cuti lagi semalam
dapat gak urus & tengok2 kan zakwan n kakak
T___T

hari ni papaZN dah start kerja
makanya, semua pun mamaZN kena handle
kalau 2 hari sebelum ni papaZN ada tolong
kali ni, no more
nak layan kakak lagi, nak uruskan zakwan plak nanti
dengan kerja-kerja rumah yg tak pernah abes
moga diberi kekuatan dan kesihatan yang baik
rasa tak sihat semalam masih bersisa...
tapi nak buat cemana, kena la kuatkan semangat jugak demi anak-anak -____-

zakwan pun dah mula belajar berdikari
kalau 2 hari sebelum ni papaZN ada jenguk2 kejap kat sekolah
start hari ni takde dah...
kena la pandai-pandai sesuaikan diri sendiri
harapnya zakwan ok-ok je hari ni dan hari seterusnya...
in shaa Allah, anak mama boleh! :)
huhu... dalam hati masih ada rasa gusar jugak ni
tapi takleh la ikutkan sangat kan...
kena percaya kat anak, yang dorang boleh usaha sendiri

in shaa Allah, in shaa Allah...
moga anak-anak kita dilindungi Allah
moga yang baik-baik aja untuk mereka
ameennn

p/s: gambar masa 1st day skool aritu ;)

14 comments:

Masya berkata...

samalah kita pun hari ni dah kerja.. harap sgt amir berdikari... alhamdulillah dipermudahkan..

mama tisya berkata...

nmpk dh abg2 sgt zakwan..smoga nad bole handle smuanya

Chekgu Azrine berkata...

semoga dipermudahkan urusan sis ye

idzwa kamaruddin berkata...

TAKE CARE U :)

~aSHa~ berkata...

nampak wajah penyayang di wajah zakwan....seronok tgk dia dgn adik dia

eima berkata...

hmmmm ... risau kan nad...
hari ni pun aku dah kerja .... tp td pi jenguk jg die kat kantin ... hehehe risau .... tp nampak ok je budak tu ....

nad get well soon

mummy_ayu berkata...

insyaallah..Abg Zakwan pandai & boleh diharap. Nad..baik2..take care. buat pelan yg mana larat dulu key..take care dear!!

el berkata...

comelnya dua bradik tu
belajar rajin2 taw
nti nayli pun leh join abg zakwan sekolah sekali hehe

*∽ IZAN ∽* berkata...

uwaaaa abd zakwan dah masuk schoool!! sungguh pantas masa berlalu. InsyaAllah abg Long mesti bolehh punyerrr. Ibu jgn risau2 okehhh

lieyalatif berkata...

jaga diri tau nad...scary plak dengar nak tumbang2 nieh...dah le preggy...jaga diri key...

nad tak perlu risau sgt ni, lieya tgk zakwan ni matang ...in sha Allah die boleh bawak diri di sekolah....

Adlin Mohamad berkata...

Kita hatibketiga asben dh keje x sedap hati kat umah jengguk time rehat kul 9 kat seknahama rupanya silap yime dia dah masuk k3las ok dh ada kawan ke kantin ..dah tau berdikari dah x risau dah

QasehnyaRania berkata...

in shaa Allah smga dipermudahkan

akak, nak pergi event ctdk. tp tu la nawaitu saya kalau ada mmg nak bawa nak skali.tup tup thn ni bby x digalakkan la pulak.

nak tinggal tu boleh okje.tp tu la saya pulak mcm x seronok. cik abe izinkan je. sbb dr awal mmg nak bawa baby..

LYAfrina berkata...

zakwan gud boy...

zarul farhana berkata...

comeinya...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...