08 Januari 2015

Moga Dipermudahkan Urusan Mereka Di Sana...

29/12/2014 yang lepas
mak, ayah, kakak & abang ipar papaZN
telah selamat berangkat utk kerjakan umrah
alhamdulillah...
kami reramai anta aritu ke KLIA

semoga mereka diberi kesihatan yang baik
supaya dapat kerjakan ibadah tersebut dengan sempurna
dan dipermudahkan urusan mereka sepanjang di sana

seronoknya!
terasa teringin bebeno nak jejakkan kaki ke Makkah & Madinah 
tengok gambar pun dah terasa rindu, sayu dan sebak
apalagi la kalau dapat ke sana tengok depan mata kan?
moga diberi peluang tersebut 1 hari nanti -_-

sehari sebelum tu kami berkumpul reramai
makan-makan, chitchat-chitchat dan ada tahlil sket jugak
rindu plak rasa nak kumpul ramai-ramai camtu lagi...
:)

in shaa Allah mggu dpn dorang dijadualkan balik ke Malaysia
moga selamat perjalanan mereka nanti...
teringin gak nak pi jemput dorang kat KLIA
tapi tu la, sama tarikh 1st day zakwan skolah
huhu!

8 comments:

idzwa kamaruddin berkata...

sebak kan...

eima berkata...

semoga dipermudahakan segalanya....

Falsya berkata...

Semoga dipermudahkan segala urusan..amin..

Fiza Rahman berkata...

Alhamdulillah. Smoga dipermudahkan urusan mereka disana nanti.

syawalsimpsons berkata...

moga di permudahkan

Sue-Rya Qistina berkata...

mudah-mudahan dipermudahkan segalanya. amin..

Nory Zoulkefle berkata...

semoga dipermudahkan segalam urusan...aminn.

QasehnyaRania berkata...

semoga dipermudahkan
aamiin

ppstt: akk sy mmg teringin nk mkn lobak putih tau msa pantang hri tu.siap pesan dkt cikabe tlg buat sayur lobak putih nnti, tp tu la my mil bgtau kata lobak putih angin.hukhuk
terus x berani nk try.sy ni penakut..
last mkn masa ngandung ri tu je la

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...