20 Januari 2015

Lama Tak Berkumpul Reramai Camni :)

citer #throwback lagi... bertabah la, hehe

27/12 aritu cousin mamaZN belah atokZN
melangsungkan majlis perkahwinan
masa hari nikah (26/12) kami tak dapat datang
sebab papaZN xleh cuti, huhu
tapi dapat la tgk gmbr-gmbr nya thru wassap

masa hari majlis plak pepagi kami dah sampai hehe
seronok berkumpul reramai sesama saudara mara
kadang tu, raya pun payah nak jumpa
kali ni la dapat jumpa pun
dapat jumpa kejap pun jadik la, at least adaaa jugak, kan?

walau jarang / kadang-kadang je dapat jumpa
tapi mesra gak bila bersembang
idokkk la mcm kera sumbang je, layan kroni memasing huhu!
sangat tak best bila gitu T_____T

mamaZN tak larat jalan banyak
tapi tu pun sebuk gak ke sana sini, menyibukkan diri, haha!
padahal bukan ada buat apa-apa pun, kekeke!

makanan sume sedap!
mamaZN nak makan bertambah tapi segan, haha!
sampai sekarang dok teringat sayur sambal goreng nya tu huhu!
aiskrim sedap, bubur kacang pun sedap
kakakakaka! mentang-mentang mak yong
makan apa pun sedap :P

pengantin cantekkkkk sangat!
masa nikah serba biru, masa kenduri serba merah
tetiba rasa cam nak naik pelamim lagi, hakhak!

pada pasangan pengantin baru
selamat menempuh alam baru yang tentunya penuh cabaran dan dugaan
kena banyak bersabar, bertolak ansur, dan saling memahami antara sesama pasangan
moga terus bahagia hingga ke syurga :)

pada keluarga pengantin
maaf kalau tak dapat nak tolong banyak
banyak menyebuk je kami ni, hehe

pasni tah bila plak dapat berkumpul reramai lagi camni...
hmmm...

14 comments:

lieyalatif berkata...

biase selain time raye, time kenduri gini laa dpt berkumpul sedare mare kan nad..... seronok lagi2 bile dah lame tak jumpe....

zakwan ngan nayli pun same naik tu sebab geng2 main ramai heheheeh

suke pelamin mempelai..simple tapi cantik...

Mila Hilas berkata...

mmg best bila dpt berkumpul bersama

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH berkata...

Assalam nad,
salam perkenalan yer
memola iols baca entry ni naek berpinor pala & mata iols tau2
banyak benor caption "NZ' nyer he3
last2 kena baca previous entry & bloggger profile baru paham he3
pa pun kalo uols sudi, jemputla singgah & join blog iols jugak yer:)

MizzTina berkata...

biasa mmg time kenduri kendara la dpt kumpul reramai kan..

eima berkata...

amboi nayli ...muka tak penah nk senyum masham je .. hehehe kakak dah big girl ... icha je still my lil girl ....

Masya berkata...

seronokan sesekali jumpa boleh sembang, borak² harunya klu cam kera sumbang nak borak dgn kroni je pftttt x suka gitu ...

pandai nad cover pakai jubah hitam.. x namapk perut...

kedai tu kat jln hj sirat dia sblh kanan kat area perumahan klu x silap huhuhu.. x fokus masa pg.. nanti ingat nama kedai kt bg tau yer...

LYAfrina berkata...

comeynya nayli...

pengantin sgt cute...

Aty_Fared berkata...

memang cantik pengantin.. :) tahniah...semoga kekal hingga ke jannah..insyaa Allah..

lia berkata...

alahai Nayli... nmpk comey sgt... baju pon kena jer warna dgn owner nyer...

Nur Inani berkata...

memang seronok kalau berkumpul ramai ramai kann. apa pun tahniahh untuk pengantin :D

Fiza Rahman berkata...

Selalunya memang time kenduri kendara jer lah dpt berkumpul. Selamat pengantin baru buat mereka.

zarul farhana berkata...

selamat pengantin baru buat merek....syok dpt junp ramai2

anajingga berkata...

selalunya time kenduri kendara beginilah baru dapat berkumpul reramai kan :)

el berkata...

lama dah kumpul ramai2 mcm ni..rindu rsnya huhuhu

pic nayli yg 2nd pic tu geram tgk haihh..awat muka cam tu..eeeeee hahaha
cute bangat nayli ni taw

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...