05 Januari 2015

Celebrate Birthday Nayli Yang Ke-3

assalamualaikum
entry pertama utk 2015 :)

fresh entry tapi citer dah basi, kekekeke :P
takpela, nak jugak share kat sini...

25/12 bersamaan hari krismas aritu
adalah besday princess kami, nayli az zahraa
sebelum besday, hari-hari mintak kek frozen
sampai hari kejadian, dia sendiri lupa apa yang dia nak, haha!

hari tu, cuti... jadiknya kami plan nak bawak nayli pi jenjalan
asalnya nak bawak dorang naik tren
dari klang ke kl sentral pastu patah balik
tapi mengenangkan bila public holiday ni
mana-mana kenderaan awam akan dipenuhi warganegara asing
terus tak jadi, huhu

saje la tanya dia, 'besday kakak ni, kakak nak pi mana?'
nayli ni memang sempoi je.. dia jawab 'jusco'
dah besday girl kata gitu, kita pi jusco bukit raja je la

hari besday tu nayli rekues nak pakai dress frozen, cekak frozen, henbeg frozen
kemain lagi dia...

sampai jusco, memang dia tuju ke tempat toys
papaZN kata kakak pilih kakak nak mainan apa
nayli apa lagi, seronok sakan la dia
tapi dia akan tuju kat tempat barbie je
jenuh gak mamaZN nak tunggu dia pilih yang mana 1
kejap nak yang ni, kejap nak yang tu...
tapi mamaZN pantau gak, soh dia amik yg murah je, muahahaha! :P

dah dapat apa dia nak, kami pi makan kat kfc
tu pun atas kehendak besday girl
ikutkan je la, dah hari dia aritu :)
sebelum p kfc, papaZN nak beli kek
beli je kat la bahome tu.. takde tema frozen-frozen pun
nayli dah dapat barbie, lupa dah dia ngan kek frozen :P

walau simple, tu pun dah seronok bagi nayli
kalu dia dah beso nanti x tau la kan...
kot dia teringin plak nak sambut besday panggil kengkawan skali ke, hihi...
macam abang zack, dah rekues soh buat besday party kat umah
tengok la cemana nanti...
panjang umur murah rezki bleh la buat :)

17 comments:

syawalsimpsons berkata...

gamba last sweet sgt.....happy belated bufday nayli

eima berkata...

sgt comey tau nayli ... hi hi nampak cam ganiah tp minat frozen cam icha jg !!

SalbiahM berkata...

hepi birthday Nayli comel!

Lynn Hamzah berkata...

comeynya hadiah dia...dah macam nayli juga comeynyer...

lieyalatif berkata...

senang nak ingat besdey nayli kan nad heheheeh..satu malaysia mmg cuti umum hah hahahaahah...

amboi besdey girl kemain mintak kek frozen...mmg semua budak pompuan minat frozen kan nad...dayyan sampai komplen sebab kat taska die sambut besdey semua kek frozen haahahaha...

hepi besdey nayli sayang...moga jadi anak yg bijak, sihat dan solehah okey.....tak lame lagi nak jadi kak ngah dah ni heheheeh

idzwa kamaruddin berkata...

heehhe sama la kiter baru gigih nak throwback.. >_<

lia berkata...

hamboihhhh anak dara ni... da pandai melaram yer... freeze acik lia tengok Nayli, chantek & comey bebenor...

semoga jadi anak yg solehah, sayang abang Zack, ceria sokmo yer... InsyaAllah...

ch@ berkata...

kakakNayli yg saaangat comel.
happy belated birthday kakakNayli.
smg membsar dgn sihat dan bertambah-tambah comel. miss u darling.

Mar Mansor berkata...

happy birthday nayli..comel sangat dia..dah besar dah..3 tahun dah..kejap je masa berlalu kan..dapat hadiah barbie doll lah..bestnye

salwana nordin @ che'wa berkata...

happy bday nayli!!

comeinya princess..tak lama lagi nk jd kakak dah :)

Iela Fazielah berkata...

alolo comey bday girl pakai bj fozen gitew.. muka dia baik je.... dpt barbie lg tu....suka ye... hepi belated bday nayli...moga jd anak yg soleh dan menyenangkan ibu & bapa..amin

Falsya berkata...

Eeiiii geramnye nayliiiiiiiiii!!!!..gerammmm..

Chekgu Azrine berkata...

Bolat... comeiii sgt nayli..
Happy birthday nayli...semoga menjadi anak yg cerdik pandai ye

*∽ IZAN ∽* berkata...

Ya Allah comeyyyy angatttt anak dara niii! kemain princess sangat eh hari birthday! hihihi

happy birtday Nayli. Moga terus membesar jadi anak yg menyenangkan hati mama papa okkk...
tak lama lagi nak jadi kakak dah tuuuu!!!!

Tu la Nad rasa mcm kecik je lagi si Dhiya nak di antar sekolahh... tapi nak bagi dia bergaul and develop kendiri la kononnya... tengok la nanti... saiz dah la kenit je huk huk

ALoNa CintamaniszLite berkata...

comey sgt kakak dh pandai pkai sling bag & cekak kt kepala...
selamat dpt umur baru, kakak..

Fiza Rahman berkata...

Happy belated birthday nayli. Sedapnya kek dia.

zarul farhana berkata...

hepy belated besday nayli
alaaa comeinya dia...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...