06 Januari 2015

18 Buffered Earnings | Cek Untuk 2014 Dah Sampai

okeh, saje je nak cite
orang yang ada blog je paham cite ni
kekekkeke :P

start akhir bulan 9 tahun 2014
bermula la saat melemaukan nak update blog
malas giler!
rupa-rupanya ada petanda baik... hehehe
alhamdulillah :)

sejak itu entry pun macam biskut
kejap ada kejap nan ado

bila dah malas camtu, cek kat nuffnang
kemain berderet plak BE dok running!
aduhaiii, rezeki di saat kelesuan huhu
tq nuffnang!
dan di saat ini, ada 18 BE yang masih giat menari, hihihi
moga lama lagi la dia nak metered :P

owh ya! baca blog kengkawan lain
masing-masing pun dapat habuan dari nuffnang gak kan?
masing-masing pun dapat BE yang berderet gak :)
alhamdulillah, rezeki sama-sama :)))

tahun lepas memang takde cash out langsung
kononnya, saje nak menahan diri hingga ke akhir tahun haha!
tapi macam geram jek tengok amaun yang tak sebanyak mana tu
akhir bulan 10 aritu gatal tangan, terus klik, hihi
kelmarin baru dapat cek nya
dalam 2 bulan gak menunggu
kiranya tu amaun utk sepanjang tahun 2014
walau tak banyak mcm orang lain
$$$ jugak wooo! :P

ni pun utk 2015 dah bleh cash out dah ni
tapi tu la...
cuba utk menahan diri gak ni, haha!
harap-harapnya kuat la semangat mak yong :P

12 comments:

Jueliza Jamani berkata...

tahniah..

eima berkata...

ok la byk jugak tu RM200 dah tu kan .. hehehe

tu BE byk tp amount huhu ciput tp alhamdulillah ade jugak die mai kan

lia berkata...

wahhhh best nyer Nad...

kita x pernah cash out g sepanjang berblog sbb mmg x byk mana pon ekekekeee

el berkata...

alhamdulilah rezeki berblog kan
bukan sng nak dpt duit mcm tu ha uols kan hehehe
at least dptlah tampung mn yg xde ke..boleh gak g sopin ke..apa2 je lah kan
el x cashout lagi..rs dah sampai seru ni haaa..an an an
kena cashout out nak wat duit poket jalan2 mkn angin haaaaaa an an ann haha

lovelywa berkata...

same laa..bile malas nak apdet berjoget2 plak iklan tu kan..bile rajin takde plak iklannye..huh!

Falsya berkata...

Vavavava..byk tuh..kite nak cash out tp tunggu dulu lah..hehee

syawalsimpsons berkata...

tahniah nad..alhamdulillah

Iela Fazielah berkata...

byk tu nad.. k.ila pun ada sikit tp xpernha cash out... 5 thn simpan...haha

Fiza Rahman berkata...

Alhamdulillah...rezeki. Tahniah nad.

QasehnyaRania berkata...

tahniah kak.byk tu .rezeki anak anak kan :)
take care akak.
pppstt: kalau akak nak, blh cuba pati delima gulsan.hri tu masa su demam seminggu, siap pakej sakit tekak, selsema, pening su minum pati delima alhamdulillah. hilang morning sikcness. seminggu tu je su rasa. lps tu xda langsung sampai bersalin.
mau dkt 7 botol juga su minum..
lps mng giveaway mialiana bru su minum ephyra balik

dalila berkata...

wahhh..tahniah nad

zarul farhana berkata...

wah tahniah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...