05 November 2014

Hai, Awak Rindu Saya Tak? :P

assalamualaikum
apa khabar sayang-sayang-sayang sekalian?
rindu tak? rindu tak? haha!
mamaZN rinduuuuu sangat kat korang! ;)

sebulan dah tak update blog
sebulan jugak la terlepas macam-macam cerita kengkawan, huhuhu
nak buat cemana, kesihatan tak mengizinkan

tq diucapkan pada kawan-kawan yg merindui
cheeewahhh! haha! :P
tq pada yg bertanya khabar
yang wassap, yang pm kat fb
sangat-sangat-sangat hargainya
sayang korang!

kesihatan mamaZN?
ada pasang surutnya huhu - on off gitewww
kalau nak kata hari ni ok, kang esok melepek
pastu kang lusa cergas semula
camtu la... kejap ok, kejap tak ok
tapi bukan la cergas 100%
sebab kerja umah memang xleh nak buat lagi
masak-masak apatah lagi
ksian kat zakwannayli (& papanya)
sebab hari-hari nak makan kena order kat kedai
doakan moga cepat la mamaZN sehat ek

ada jugak yang berteka teki ye hehe
betul plak tu jawapannya!
hebat la korang! memang sahabat sejati gitu
:)
bila lama tak update blog @ blog terbengkalai
mesti ada 'sesuatu' kan? haha!
simptom yg sama masa preknen kan nayli dulu, ngeee~
pembawakan budak
alhamdulillah minggu ni dah 12weeks :)
plz-plz-plz doakan kali ni bertahan k!

sepanjang sebulan ni memacam citer dalam famili kami
memang dugaan...
tapi alhamdulillah kami mampu bertahan
tq pada papaZN yang banyak membantu
i lap u lah! hikhikhik

dalam sebulan lepas
zakwan kena chicken pox
pastu kena pi ujian utk tentukan kelas tahun 1 utk 2015 plak
nak melayan nayli yang ala-ala diva ni lagi, haha!
penat tapi layankan je la...
alhamdulillah, dalam usia 2tahun 9bulan
nayli dah berjaya wean off secara natural
takde la nak letak bawang putih ke, kopi ke...
guna psikologi jek, kata nak jadi kakak dah kan? hehe
syukur

tu je la citernya utk kali ni hehe
pasni xtau bila next punya new entry kekeke
yang dok dalam draft pun melambak
nak citer konfem-konfem dah basi haha!

apa-apapun didoakan yang baik-baik utk kalian & famili, k!

till then, daaa!

*gambar selingan & hiasan sebelum 'sakit' :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...