23 Disember 2014

Movie Time! : Big Hero 6 - BEST!

serius dah lama x tgk movie
trailer citer ni dah byk kali ulang sejak bulan 10 lagi
paham-paham je la zakwan ni...
asal ada citer baru mesti dia ajak tengok punya
tp jawapan makpak dia?
nanti, nanti, nanti...
ksian plak kat zakwan...

abes tu nak buat cemana...
mak nya masih mabuk-mabuk lagi huhu
soh pegi tengok ngan apaknya, taknak plak
nak makkk ada jugak, hmmm
alamatnya, tunggu la sampai mak betul-betul sehat, ok? :)

setelah sekian lama
baru la zakwan dapat pi tengok citer ni
kami pi tengok sabtu lepas kat SCM
better late than never kata orang jawa, haha!
seronok bukan main la budak-budak ni
tak abes-abes, 'terima kasih mama', 'terima kasih mama'

seat dah kena amik 4 seat
mamaZN dah tak larat nak pangku nayli, huhu
makin jauh la dengan papaZN, sebab anak-anak kat seat tengah-tengah, haha!
beli tiket online jek, sonang... malas dok q dah

jalan cite best! lain dari yang lain
tak macam citer superhero lain
walau superhero gemokkk tapi comel, haha!
baaaanyak sangat pengajaran dalam citer ni
best la, memang best
nora kasi 5 *, hahahaha!

walau jalan citer best pun
ada budak tu lagi 10 minit nak abes citer
bleh plak dia bantai tido, haha!
lawak btul nayli ni :P

10 comments:

Falsya berkata...

Tingin nak bawak mek tgk wayang..tp mcm xberani lg..hehe..

Aik, tuh papa tidokan kakak nayli ke, kakak nayli tidokan papa..ahahahhaa

Nana berkata...

kita dh lama tak tgk wayang
sejak ada darwish mmg xbrani bawa dia hehe
klw masa kakak kecik 6bln dah angkut
ni kakak bising ajak tgk big hero ni
mmg xde la haha..biar la dia g tgk ngan bapak dia bdua adik mmg xle nk handle klw tgk wayang tu kompom

MRS. K ^ibuhadifhessa^ berkata...

dah lama tak tgk wayang nad oiii... tak berani nak bawak masuk hessa lagi. huhuhu

hepy anni to you too dear...

syawalsimpsons berkata...

abis papa pon tidoq jugak kaa..hahahhah...best kan bymax tu kan...lalalala...hahahhaha...syawal pon asik meroyan tgk citer tu je..dah nak naik hafal dialog dia...ibu dia gak nganga tgk dia

Lynn Hamzah berkata...

bertahun tak tgk wayang...lagi nie ada anak kecik...memang layan dvd jer la kat rumah...

idzwa kamaruddin berkata...

Tak sempat lagi nak pegi tgk wyg...huhuhu...

Mama Zharfan berkata...

siyes citer ni sgt besh..i really enjoyed it..so did my kids :)

el berkata...

hahahahah nayli nayli..siap tido atas riba papa lagi..thorbaekk

yana yassin berkata...

Sejak ada baby, tak sempat lagi nak nengok wayang . Movie review pun xdpt pi, tunggu baby besaq sikit kot.

Fiza Rahman berkata...

Rajin uolls tgk wayang. Cari DVD jer lah nanti.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...