22 Disember 2014

Happy 8th Anniversary To Us :)

22/12/2006 - 22/12/2014
genap 8 thn usia perkahwinan kami
Alhamdulillah, syukur...
syukur dengan segala pemberian Allah sepanjang kami bersama 

tq sangat-sangat kat my other half 
sebab SANGAT SABAR dengan kerenah isterinya ini, hewhew T_T
memang kena bold kan tu, sbb itu la kelebihan papaZN
in shaa Allah isterimu ini akan berusaha untuk menjadi lebih baek, lebih sabar & tak baran (opps! :P)

perit tak hati bila ada yang kata perkahwinan kita takkan bahagia?
sakit tak hati bila ia disampaikan depan-depan kita?
yaaa, itu la salah satu dugaan kami dulu
memang down, sedih, kecewa...

tapi kita kena sentiasa ingat...
bahagia datang adalah dengan izin Allah
bahagia datang bila kita berusaha ke arah itu
bukan manusia sekeliling kita yang tentukan
sabar, sabar, sabar dan terus bersabar

tipu la kalau cakap dari awal kawen semuanya manisss je kan? ;)
ada jugak pasang surutnya
semua orang pun macam tu...
berkat tolak ansur & persefahaman yang ada
alhamdulillah ia dapat diatasi

apa-apapun...
moga persefahaman sentiasa ada antara kami
moga kebahagiaan sentiasa kami kecapi
moga kami terus dimurahkan rezeki dalam apa jua bentuk
moga rumantangga yang dibina diredhai Allah ameen... ameen...

Happy Anniversary To Us! :)

p/s :
sabtu baru ni dah celebrate awal-awal hehe
TQ papaZN, sebab belanja makan nandos!
alhamdulillah, sedap...
lama dah dok ngidam :)

p/s lagi :
gmbr 1st gmbr time raya aritu
takdan lagi nak amik gmbr berdua hehe
adaaa je yang nak menyelit ;)

22 comments:

SalbiahM berkata...

alhamdulillah...tahniah n happy anniversary to both of you ;)

lieyalatif berkata...

alhamdulillah...family yg sgt2 bahagia....

hepi anivesari nad n hubby...moga bahagia sehingga jannah Allah... lagi2 tgh pregnant ni kan berbunga2 je hati..... semoga korang dimurahkan rezeki jugak dan dikurniakan zuriat yg comel n bijak2...amin...

Ida Puanstoberi berkata...

happy anniversary Nad! :)

eima berkata...

Hrpi anniberseri to my lovely fren....semoga bahgia hingga jannah

Mama Idlan Irsyad berkata...

adat perkahwinan ada turun naik.. dugaan tu macam2.. kuatkan hati dan teguhkan kasih sayang... yang paling penting saling maaf memaafkan...

anyway, happy anniversary nad...jaa doakan rumahtangga nad akan sentiasa bahagia dan kekal hingga ke jannah... hehe

Adlin Mohamad berkata...

sangat bertuah dapat suami yg paham kita sabar dgn kerenah kita kan ..
suami yg bertanggungjawab ..isterio x keje suami yg berusaha demi keluarga ... saya akan melalui thn depan ..

happy annivesary both of u setia kekal till jannah..selamat bergelar mom to 3kids yea..

Masya berkata...

happy anniversary nad.. moga bahagia hingga jannah .. setuju sgt bahagia dtgnya dr allah .. tp kt yg berusahakan ... amin... moga apa yg nad impikan akan menjadi nyata ... 8 tahun bakal jadi berlima .. tahniah.. tahniah.. peluk awak ketat² dr jauh.. touching jap...

Falsya berkata...

Happy anniversary nad n husband!!!!..many many years to go!!!..semoga kekal hingga ke jannah..amin..

IeRA berkata...

SAlam singgah..

salwana nordin @ che'wa berkata...

alhamdulillah..

happy anniversary nad :)

tak lama lagi ber5..semoga perkahwinan ini berbahagia hingga ke syurga..amin

Chekgu Azrine berkata...

Happy for u sis..
Happy anniversary..
May last till jannqh

LYAfrina berkata...

Syukut alhamdulillah..
Semoga bahagia mjadi milik nad n husb selamanya..

Happy anniversary for both of u

Fyda Adim berkata...

happy anniversary nad dan suami...samalah hari ulangtahun kita...:D

semoga berbahagia dan berkekalan hingga akhir hayat...

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) berkata...

Barakallahu Lakuma Fii Khair Nad.. semoga kekal hingga ke jannah..

Sue-Rya Qistina berkata...

happy anniversary awak..semoga berbahagia till jannah..amiin..
awak, ceritera cinta kitorg pun lbh kurang cam awak jugak..siap org2 tu ckp mcm yg awak kena jugak..masalahnya, yg tukang ckp tu bahagia sgt ke..x baik mendoakan yg x baik kt kwn2..pttnya dia doakan yg terbaik kt hub kami..tapi kitorg buktikan yg kitorg boleh hidup, boleh bahagia dgn cara kitorg..alhamdulillah, Allah makbulkan doa kitorg..sama2 buat bisnes, majukan keluarga..Allah tu Maha Adil dan Maha Penyayang..

My name is Wanita, and this is my story... berkata...

alhamdulillah :)
Happy aniversary mamaZN :)

ch@ berkata...

saya hendak wish di sini juga,
happy anniversary kakNad,
semoga bahagia dan ceria sehingga ke syurga, in shaa Allah.
tahniah kakNad.

syawalsimpsons berkata...

selamat ulangtahun nad N zaini...moga berkekalan ..amminnnnn

syawalsimpsons berkata...

selamat ulangtahun nad N zaini...moga berkekalan ..amminnnnn

eB berkata...

Happy anniversary Nad! :)

el berkata...

happy happy happy anniversary uols
semoga pjg umo
dimurahkan rezeki
diberi kesihatan yg baik
semoga bahagia bersama suami dan anak2
semoga dipermudahkan bersalin
semoga semuanya baik2 belaka
semoga persahabatan kita di alam maya ni berkekalan thanks for having us :)

Fiza Rahman berkata...

Alhamdulillah. Happy belated wedding anniversary nad & hubby. Semoga kekal bahagia till jannah.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...