04 Disember 2014

Beli Kasut Sekolah Murah-Murah :)

rumah kami ni memang dekat sgt dgn kilang BATA lama
jadiknya kami amik pi beli kasut sekolah zakwan pun kat sana je
kebetulan BATA tengah buat jualan BATA SHOE FAIR
memang elok sangat la tu :)

jualannya takde la besar mana
ruang pun takde la luas
dah memang nak cari kasut sekolah kan
memang terjah area kasut sekolah je la

umang aihhh! rambang mata!
kasut budak sekolah menengah yang jenis bertali harganya sepasang RM5
kalau beli 2 pasang, dapat FREE lagi sepasang!
maknanya 3 pasang = RM10!
giler kentang!

untuk kasut budak sekolah rendah plak
yang jenis lekat zap tu sepasang RM15
beli 2 pasang dapat FREE sepasang jugak!
maknanya 3 pasang = RM30 (RM10/pair)
masih dalam kategori murah kan? :)

zakwan punya kasut ofkos la beli 3 pasang hehe

niat asal nak cari kasut sekolah zakwan je
tapi mak ngan adik pun dapat gak sepasang sorang, haha!
kasut mamaZN harganya RM30
pastu beli sandal jalan-jalan utk zakwan RM30
dapat kasut nayli FREE, weeehooo!
RM60 utk 3 pasang kasut jalan-jalan, yeay!

lega maknya sebab dapat beli kasut murah-murah, hehe

kasut tak banyak sangat pilihan
almaklum, design lama... diorang nak abeskan stok
tapi ok la, janji bleh pakai, hihi

sesapa yang nak terjah jugak, meh la...
lokasinya dekat jalan kapar, klang
ikut tol shapadu exit kapar
memang akan terus nampak kilang BATA lama ni
sale sampai 4 Januari 2015 (lama lagi, hehe)
tapi beli awal-awal ni syok sket...
sebab banyak pilihan saiz lagi :)

14 comments:

syawalsimpsons berkata...

yela murah2 tu penting kan....janji murah N boleh pakai

lieyalatif berkata...

hai makyong heeheheh lame tak kaco makyong.... nad sihat? hope takde mabuk2 n sihat2 key heheheeh

bagus nad, siap2 kan awal2..senang nanti...lagi pun tak teraes laa bajet tu keluar....

eh nad berbaloi betul kasut bata tu...kalo dekat lieya pun terjah tauuuu.... malas nak beli jenama barbie laa bagai..same gak pakai pun koyak gak...better beli mcm nie..siap ade free lagi....

eima berkata...

wahhhh murah sgt la tu ... mmg besh gile tu .. kasut ngan ngan nayli pun cantik2

tp skool fahim kasut hitam le

Lynn Hamzah berkata...

memang untung nie...lynn lum prepare apa lagi untuk qistina...

Masya berkata...

nak beli .. nak beli ... nak beli .. tp dah beli kasut amir 2 pasang kat MU .. kalau hubby layan nak beli jgklah.. blh cr kasut untuk sendiri jgk ... huhuhuhu

Umie A'nez berkata...

harus serang ni :P

salwana nordin @ che'wa berkata...

mrah rezeki zakwan la thn ni :)

maklumlah nk masuk thn 1 kan :)

sihat dah nad?sempat lagi bershopping mak buyong ni hhhiiiii

IeRA berkata...

sis

Boleh beritahu lokasi kasut bata ni kat mana?

idzwa kamaruddin berkata...

ya allah murah gilerrr kenapa tak bagitauuu...

nurfadilah suardi berkata...

Murah betul tu. Kalo dekat dah pergi dah. Kasut jalan tu nampak cantik la.

Fiza Rahman berkata...

Bestnya kalau dekat. Nak jugak terjah. Tapi jauh dari umah...huhuhu...

Nad...cantiklah kasut tu ☺

QasehnyaRania berkata...

bestnya kalau dekat sampai dah.h ihi

LYAfrina berkata...

murahnya..
haruslah memborong puas hati..

kasut asya sepasang rm30++..beli 2 pasang..kat ekdai bata gak..tp maybe sbb bukan y buat shoes fair mcm ni tu jd harga mahal

Tri Dad berkata...

Ada lagi ke sales Bata ni? He he

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...