03 Oktober 2014

Maaf...

assalamualaikum...
mesti ramai tertanya-tanya
mamaZN tak balik dari JB lagi ke?

sebenarnya sejak khamis seminggu yang lepas dah balik dah
tapi tu la...
kesihatan diri masih belum betul-betul sihat
buat blog ni jadi terabai sejak tu, huhu!

maaf sebab tak dapat nak update blog selalu macam dulu
walau sebenarnya banyak benda nak citer...
maaf jugak sebab tak dapat nak tunaikan janji
janji utk BW ke blog kawan-kawan
rindu nak buat semua tu
tapi kesihatan kurang mengizinkan
selain tu, ada gak la masalah lain yang lebih penting utk diselesaikan huhu

maaf ye semua!

in shaa Allah
lepas semua kembali reda
blog ni akan berupdate seperti biasa
in shaa Allah, harapnya begitu la...

p/s: esok besday zakwan. memang takde buat sebarang persiapan pun sebab mamanya tak sehat. harapkan papaZN je layan zakwan esok, huhu..! HAPPY BIRTHDAY MY DEAR SON!

p/s: raya pun tak balik. disebabkan kesihatan kurang memberangsangkan ni. rasa bersalah pada yang lain-lain... tapi apa nak buat, huhu
:(

30 comments:

Fiza Rahman berkata...

Nad...rindu kamu.

Tak per. Take your time. Utamakan yag penting dulu. Tak sihat sebab berisi ker...hehehe...

Happu birthday in advance zakwan. Semoga membesar sebagai anak yg soleh.

suhailah hamid berkata...

Smg mamazn cpt sembuh. Happy bufday dear zakwan^^

MizzTina berkata...

huhuhu..sian.. moga cpt sembuh ye..

Masya berkata...

moga nad cepat sembuh .. xpe² amik masa .. kt pun bizi x sempat nak ziarah kawan².. bizi kursus sana sini huhuhu

Cik Jue berkata...

ada isi ke nad...
moga nak kembali sihat

Lily@MamaZaraZareef berkata...

Oo..tak sihat ker nad..get well soon k.,huhu

mama tisya berkata...

smoga cpt baik nad...tkpe raya haji rmi org kt kl...melainkan raya aidilfitri mmg tk la raya kt kl hehe

syawalsimpsons berkata...

selamat yee nad, moga sihat selaloo ye..jaga dii yeee..takpe papa ada, tolong cover excited mama dier nak celebrate bufday zakwan

eima berkata...

simpton nad .... kalau dulu2 la ...
nayli nk dpt adik .... betui tak betui tak ...


get well soon nad ....
Happy Birthday to Zakwan ....

lia berkata...

tumpukan pada kesihatan diri jer ya Nad... semoga cpt sihat...

Chekgu Azrine berkata...

take care sis..
semoga kembali sihat dan ceria ye

Sue-Rya Qistina berkata...

get well soon nad. take care and have a rest :)

salwana nordin @ che'wa berkata...

Takpe jaga kesihatan tu dulu..hopefully speedy recovery..amin

zety berkata...

Syafakillah nad..happy bday Zakwan anak bijak!

salwana nordin @ che'wa berkata...

speedy recovery nad..

jaga kesihatan..take care..

el berkata...

get well soon dear
hepy besday zakwan

mamaarifakeem berkata...

Huhu... get well soon... n selamat hari raya..
Happy birthday abg zack...

Nak tanya cam soklan eima tu... hii..hope so...^_~

Sweetmama berkata...

Get Well Soon Nad n Take Care

Happy Bday Zakwan

mekchu berkata...

nad.. moga cepat sembuh ya

wa berkata...

Take care...n heppy birthday zakwan

Sha@Mama Tina berkata...

tak sihat sebab ada berita gembira ye nad? cepat2 ok ye

QasehnyaRania berkata...

smga ada berita gembira.aamiin
take care ye kak.

happy belated besday zakwan :)

mama ila berkata...

semoga cepat sembuh

mummy_ayu berkata...

tu la..sunyi sepi jer kat sini..now..dah sihat lum? update yer.kami menanti...semoga cepat sihat & sihat selalu!!

Falsya berkata...

get well soon ye nad...

Iela Fazielah berkata...

Moga cepat sembuh ye nad, betul2 lama xberupdate ni... Miss u

ieyda berkata...

semoga cepat sembuh ye nad...dah rindu sgt2 kt nad n gelagat anak2

Salina@IbuAqil berkata...

Jaga kesihatan nad...
Happy belated besday to handsome boy..
Ibu rindu korang sgt2.. Muahxxx!

QasehnyaRania berkata...

singgah menjenguk akak..
jaga diri ye kak :)

LYAfrina berkata...

salam nad..takpe nad..y penting biar sihat dulu..lya faham..lya pon pernah berada di sisuasi ni..apa2 pon nad settlekan kan dulu hal2 penting.. jaga diri baik2 ye..

happy birth buat zakwan..moga trs mbesar dgn baik n mjadi anak bjaya dunia akhirat..amin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...