03 September 2014

Wordless Wednesday : Deko Rumah (Kufi Art)

dah selamat sampai sejak minggu lepas
tapi sampai sekarang tak gantung lagi, huhu
harap papaZN baca la entry ni :P

deko-deko terbaru utk rumah
kufi art 3 qul - 1 set ada 3 frame - rm90
kot ada yang mencari jugak bleh search
fb page : next wall deco

ada yang suka dengan kufi art ni
tapi tak kurang jugak yang tak suka
takpela, terpulang pada masing-masing kan?
;)

18 comments:

Umi Nazrah berkata...

pilihan masing2 kan. yg penting kalau tak suka, jangan kutuk kondem ja ^_^

salwana nordin @ che'wa berkata...

Eh kita suka tau tp ntah bila nk menempah hhhuuuu

cepat2 la deco..sure cantik

suhailah hamid berkata...

Cantikla khat tu...tq for sharing.

ALoNa CintamaniszLite berkata...

akak mmg tak ikut sgt perkembangan deko2 umah ni.
Umah pun dh lama tak bercat...biarlah bercat dulu baru leh tengok2 deko2 dinding, jam dinding besar2 corak english tu ke..

**Nad, akak lom pos lagi ye barang tu..dh pos nanti akak bagitau.

mummy_ayu berkata...

Ayu pun ada 1 set..suka sgt..sbb nampak.moden kan?

Sweetmama berkata...

cantik..., k.eija suka..
nanti nak terjah la fb page yg nad bg ni..:)

Eda Ejai berkata...

cantek la..

Lily@MamaZaraZareef berkata...

cantik..kaler die pon ceria jek kan..=)

LYAfrina berkata...

mmg comel...
tringin gak nk beli
warna pon ceria

Iela Fazielah berkata...

cantik2.... akak suka... letak dlm bilik pulak

syawalsimpsons berkata...

terpulang pada masing2 kan

Nory Zoulkefle berkata...

cantek jugak...nory minat jugak dengan wall deco kufi art ni...

aLyNnZ berkata...

tapi alin suker..mmg mengidam nak satu set..tp belum kesampaian tunggu pulus cukup dulu..huhu..

cantek sgt2..kalo tak salag alin pun follow next wall.deco ni tp follow ig nyer..rm90 tu sekali dgn postage ker?

Cinta Zakirah berkata...

Cantik..soft colour.Cantik ke tak cantik asalkan sedap mata sendiri memandangkan Nad. Cantik kan universal

Fiza Rahman berkata...

Cantik tu. Minat juga tapi tak tempah2 lagi.

mamaarifakeem berkata...

Cantik menarik tertarik... kalau sesuai boleh padankan deco2 umah nilai nnti ni.. :-)

el berkata...

mmg dah niat nak beli kufi art ni bila dah ada rumah baru nti..insyallah

juicy X berkata...

BETUL TU...ADA MCM2 PANDANGAN PSL KUFI NI..APA PON BERGANTUNG PADA DIRI MASING2, KAN?

BTW SAYA PON ADA JUAL. INSHAALLAH HARGA MAMPU MILIK. JEMPUT SINGGAH :)

SALAM UKHWAH

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...