18 September 2014

Walau Gambarnya Kecil, Ku Tetap Teruja! :D

hahahahaha...!
mak sengih sampai telinga bila dapat tau berita ni
keterujaannya mengalahkan apa ntah, haha!
almaklum, jarang bebeno dapat merasa katakan, hehe
setahun sekali pun belum tentu lagi :P

tq to zety sebab inform kat ig
kalau idak, memang sampai bebila la taktau :)
lama tak membeli majalah / bahan bacaan
nak-nak plak majalah pa&ma
tapi disebabkan yang 1 ini, beli la jugak
sebab nak tengok muka sendiri, hikhikhik :P

alaaa, bukan cover sampai 2-3 pages pun
gambonya secoet, kecikkkkk je, hahaha!
ngade je lebihkan? :P
sori la kengkawan, bab-bab yang rare camni
ai is teruja terlebeyyy sket, hehe

dalam majalah pa&ma keluaran oktober ni
ada 2-3 wajah lagi yang mamaZN kenal, hehe
sorang tu my silent reader yang dah jadi kawan
lagi sorang plak anak kepada rakan blogger, nory zoulkefle
sape lagi kalau bukan dak iqy yang ensem! :)
tahniah tau sebab menang baby comel :)))

tu je la pun nak share, hehehe
^______^

21 comments:

suhailah hamid berkata...

Syokkan gmbaq masuk majalah...kecik besaq blkg kira...

eima berkata...

tahniah .. tahniah .. ni baru permulaan .... lepas ni sape tahu kan .... lg besar mana tau

el berkata...

untunglahh masuk majalah..muka iols ni majalah pun x ingin hahaha

Chekgu Azrine berkata...

Tahniah..akk pun blm pnh dpt masuk even secoet..so ini mmg bestla sis..kan..sesekali sis..hahaha..akk pun tumpang teruja tau ni

Iela Fazielah berkata...

isy..kalau akak pun teruja weh!

Iela Fazielah berkata...

isy..kalau akak pun teruja weh!

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) berkata...

Tahniah Nad.. tentulah teruja.. gambar masuk majalah kan..

Naemah Umi berkata...

wahhh dah jd retis ni hehehe...tahniah...pssttt mintak sign plsss :D

Falsya berkata...

Kecik2 pun dpt masuk majalah u'ollssss..hehe

Ibu Lala berkata...

X de anak tecik dah. X leh la nak join. Dolu dolu ada gak gambo anak msk majalah. Nak kena cari balik majalah lama lama tu.

Fiza Rahman berkata...

Tahniah nad. Siapa yg tak teruja muka masuk majalah ☺

Masya berkata...

Tahniah nad, satu pencapaian baru .... X kisahlah rare bab camni ... Klu kt pun same jgk hahaha

Sal Bee Yah berkata...

wah..kalau saya mesti potong then simpan elok-elok buat kenangan

syawalsimpsons berkata...

walaupun kecik, tapi bukan senang nak masuk majalah kan....

lieyalatif berkata...

ishh kecik ke besar yg penting masuk majalah nad...dah le pic nad paling ceria kat situ heheeheh...tahniah2....

mintak sign sikitttttttt....

fazilzura berkata...

auw auwwwww retissss... mintk signnnnnnnnnn

idzwa kamaruddin berkata...

Seronok nyerrrr :)

Nory Zoulkefle berkata...

akak...nory pon teruja lebeyy walaupon gambar muka Iqy secoett seketul tu jek...heheheeh

ch@ berkata...

retisss. hihiii.
rasa nak senyum sampai telingakan-kan-kan...
kakNad mmg da slalu masuk majalah.
kakNad is the best.

Azura Aziz berkata...

xpe secoet... janji masuk majalah kan hehe..

Sweetmama berkata...

mestilah teruja janji ada muka kuar majalah mesti lah nak simpan..

sama lah lama dh x membeli majalah, dulu time rajin join contest, ada gak membeli, now semuanya dh kelaut..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...