10 September 2014

Sepetang Di Tepian Tasik Putrajaya :)


ni area sebelah umai cafe, putrajaya
yang berdekatan dengan monumen apa tah tu
ada 1 padang rumput dia menghijau jek
memang cantek la kalau wat photoshoot :)
kami ni idok la berphotoshoot bagai
poyoshoot ada la kot, haha!

nak pi umah aunty wawa, tapi dorang kluar
terpaksa la mencari aktiviti utk mengisi masa lapang
sementara tunggu tuan umah balik :P

asalnya nak singgah alamanda
sejak dok klang ni lama dah tak pi sana
tapi tetibe macam malas plak
sebab tau dah, kalu petang2 sure ramai org punya...

dah alang-alang lepak taman tu
bleh la try shutter monopod yg baru dibeli, hehehe...
memang best! xyah guna self-timer ^____^

11 comments:

el berkata...

umah BIL kt putrajaya persint 17 x silap..byk kali dah pi sn..nti lau ada rezeki mai sn lgi bolehlah roger2 hahahahaha

cantek pulak gambar uols ni..kaler dia menghijau

suhailah hamid berkata...

wah syokla depa bermain no....

LYAfrina berkata...

sweet pic se family tu..
kelakar la zakwan..x bg pluang mamapapa nk bergambar.. hehe

Azura Aziz berkata...

umai cafe tu port kami slalu lepak ptg2 ;)

amiey lee berkata...

kemainn si kecikkk tu ..sweettt gmabr berdua

Ida Puanstoberi berkata...

LAMA DAH TAK PERGI PUTRAJAYA..

EH..CAPSLOCK PULAK.. HALAL JE LAH..HIHI

salwana nordin @ che'wa berkata...

alahaiiiiiiiiiiiiiii sweetnya korang :)

rajin nau berpoyoshoot hhhaaaaa

Chekgu Azrine berkata...

sweetnya sis..
one happy family!!

syawalsimpsons berkata...

wah seronok kan bershutter tu..hahahhaha...sue tak sampai sini lagi...sampai pon jogging je, ngan my little family tak sampai lagi

Naemah Umi berkata...

dah dekat dah tu ngan umah umi...mmg syok lepak sini ngan famili..dulu pernah kami lepak skrg tak berpeluang dah...insyaallah satu hari nnti :)

Fiza Rahman berkata...

Happy family. Cantik2 gambar.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...