22 September 2014

Selamat Berangkat Ke France

sabtu malam ahad baru-baru ni
kami berkesempatan hantar uncle najjib
(adik ipar mamaZN) ke klia
sebab beliau akan berangkat ke france
selama seminggu atas urusan kerja

seronoknya dapat tengok negara luar, kan? :)
rezeki dapat tengok negara orang ^___^

seminggu ni atoknenekZN la layan baby khadeeja, hehe
harap baby khadeeja tak meragam sepanjang papanya takde
mama baby khadeeja pun sama ok! kekekekek :P

semoga perjalanan pergi dan balik uncle najjib selamat
(dah selamat sampai france semalam jam 2ptg)
dan semoga segala urusan beliau di sana dipermudahkan, in shaa Allah

p/s: tak berapa sehat 2-3 hari ni... doakan mamaZN k!

22 comments:

suhailah hamid berkata...

smg mamaZN cepat sihat ye :)

Mila Hilas berkata...

bestnye pgi negara org.hehe

salwana nordin @ che'wa berkata...

Adik awak pun asyik senyum je sama mcm awak nad..

seronoknya dpt melancong overc..saya ni dlm negeri pun tak abis hhhhuuuu

lieyalatif berkata...

seronok kan nad bace kisah org nak ke oberse nie...betuah dpt peluang mcm tu...takpe2, kite dpt fm seketul due pun jadi la kan hehehehehe....

moga selamat pergi dan kembali....

eima berkata...

semoga dipermudahkan ......
MAmaZN get well soon ....

LYAfrina berkata...

alhamdulillah..dah selamat sampai..

nape nad??apa2 pon moga beransur sembuh ye

syawalsimpsons berkata...

seronok jalan2 tgk negara org...

Naemah Umi berkata...

Nad..speedy recovery ye...
insyaallah mudahan semuanya selamat :)

Falsya berkata...

wahhh bestnye jenjalan...dan lg best sbb gie franceee...

mamaarifakeem berkata...

Syoknye, mesti dpt ole2 nnti,.hiii...
Gws yee...

Nory Zoulkefle berkata...

FRANCE...?
BESTNYA...

Ibu Lala berkata...

Syoknya sambil keje sambil cuci mata. Moga dipermudahkan segala urusan.

Sape yang ambik gambar dlm flight tu. Dh brp kali naik kapal terbang tp x pernah ambik gambar. Hu hu hu

Chekgu Azrine berkata...

Wah..bestnya g france tu..kemahen

Mama zn cpat sembuh ye

Masya berkata...

Moga cpt sihat yer nad

Lily@MamaZaraZareef berkata...

Wahh..beatnya gi france..hihihi..nway, utk nad smoga cpt sihat k..

Adlin Mohamad berkata...

keje sambil jejalan ni bestnya

*∽ IZAN ∽* berkata...

best nyer. kalau hantar orang gi oversea rasa macam nak ikutt sekali je kennnn

Wan Amira Wan Salleh berkata...

get well soon :)

eima berkata...

dah sihat ke nad ..... smlm xde pun entry baru ...

el berkata...

ni sure dah pesan kat diorg bw balik fm france kan kan kan hehehe

Fiza Rahman berkata...

Bestnya dapat keja kat negara orang. Smoga perjalanan pergi dan balik dipermudahkan olehNYA.

Demam ada apa2 ker nih...hehehe..GWS.

QasehnyaRania berkata...

assalam.akak
dh baik ke demam ?

in shaa Allah kak, lps ni akan cba buat entry fresh.hikhik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...