03 September 2014

MACAM Sama Tapi Tak Serupa ;)

mintak tolong zakwan amikkan gambar
konon-konon nak posing manja
tapi ada pulak la yang nyebuk kat depan tu ;)
redho je la, anak sendiri jeles kat makpak
huhu!

1-2 hari lepas amik gambo tu
sesaja la terjah kat website ohbulan
baca gosip :P
masa baca artikel pasal ally iskandar & wife
tetibe macam terperasan gaya pose dorang seakan-akan sama :)
bila tengok balik kat gambo sendiri...
ehhh aah la! macam sama! haha! :P
MACAM je la... ^___^

masa upload nak share kat fb tu
ada yang cakap...
'mana sama nad, sebab ada si kecik depan tu'
hehe, ni mesti tak baca CAPTION kat gambar
memang gambar tak sama langsung pun
mamaZN mention pasal POSE kitorg aja
tapi takpe, no big deal... ai is ok je :)

ada yang tanya, cemana bleh kenal papaZN? cewah! saje je nak kasi mamaZN imbau kenangan silam, tau! ;P
memori daun pisang gitewww, haha!

alaaa tak best pun, biasa-biasa je
kitorg 1 sekolah, sebaya tapi lain-lain kelas
mamaZN la yang gatai pi 'ngorat', haha! ;P

tetiap hari kasi sebijik gula-gula (guna posmen tak bertauliah :P)
dengan harapan biar papaZN perasan yg dia ada secret admirer, hahahah!
padahal nak main-main je sebenarnya
ada la dalam 2-3 bulan gak kot camtu
elok lepas abes spm, posmen tak bertauliah dah bocorkan rahsia, muahahaha!

tak sangka 'ter'sangkut pulak, kahkahkah!
alhamdulillah, masih bersama hingga hari ni
harap sampai bebila pun bersama...
in shaa Allah ;)


21 comments:

suhailah hamid berkata...

Alahai, comelnye kisah cinta mamazn dgn papazn...kelaka pun ye juga...

Sue nk jemput nad join segmen yg sue tag nad di blog sue segmen bantu farra

Sihatitunikmat.blogspot.com



Azura Aziz berkata...

tetap comey dan sweet ;)

Sal Bee Yah berkata...

amboi, cinta zaman sekolah melekat sampai sekarang ye.semoga bahagia sampai ke syurga.

syawalsimpsons berkata...

pose memang sama...lama sue renung gamba ni...kkadang2 walaupun zaman bercinta di sekolah membawa ke jinjang pelamin tu biasa2 je...tp bila di kenang2 tu, mmg memori sungguh tu..trobek sgt kan..hahhahah...mmg mengenang...tp posmen tak bertauliah tu mmg baguih pon buat gitoo..kang kalo tak sampai sekarang tak sama2 ngan papaZN kan..hahahhah....posmen tak bertauliah tu boleh geng ngan sue, sebab tak leh simpan rahsia best3 ni lelama...hahahhahhaha...siapa posmen tak bertauliah tu...

lieyalatif berkata...

a'ah same! tapi pic nad lagi special sebab ade budak bam2 comel enterprem hahaahhhah...muke tak bersalah jek amik space besar kat depan tu...adoi nayli oiiii makin lame makin comel aunty lieya tgk kamu nieh tau....

idzwa kamaruddin berkata...

Hehehee sweet~

lia berkata...

chenta zaman sekolah yg kekal, Alhmdlh ;p

haah la... pose sama... depa tiru Nad ni he3...

salwana nordin @ che'wa berkata...

wahhhhhhhh..mcm best je memori daun pisang tu..

cer citer..cer citer..

Adinda Baizura Mazlan berkata...

Blogwalked!

http://cerita-adindabaizuramazlan.blogspot.com/

Sue-Rya Qistina berkata...

alololo..sweetnya!!

el berkata...

eh eh eh gatail mamaZN dolu dolu yerrr..hahah nasib papaZN pun bertepuk gak ekekeke..tp bravo mamaZN so brani ok..

aah gambar uols semua suwit2 je..jeles iols k..hahah nayli tu ngengade..cubit kang

Falsya berkata...

haloh haloh suweetnyeeee..semoga berkekalan hingga ke jannah..amin2..;)

Naemah Umi berkata...

Aahh sama la..tp lagi ceria gitew :D

Adlin Mohamad berkata...

hahaha versi manja2 kat nahu gitu ..
pandai dah zakwan snap pic mama papa

eima berkata...

amboi nayli tu .... pandai la ... sebuk nk amik gambar klu anak2 aku nampak je mak die pgg HP ade je diorg buat ... xmo amik gamabr

LYAfrina berkata...

Suweetnyer.. hehe
A ah.. style posing tu kebetulan sungguh. Sama..

Umi Nazrah berkata...

gambar posing macam masuk kontes! ^_^

Sweetmama berkata...

sweet sgt...posing manja gitew..:)
alhamdullillah..moga kekal hingga ke syurga..amin.

Lily@MamaZaraZareef berkata...

pasni klu nayli tido lehla soh zakwan amik gmbar lagi..kikiki

Nory Zoulkefle berkata...

suweett gituu...
tapi nayli jadi photobomb kat situ...
tak kasi can langsung.,.hehehe

mamaarifakeem berkata...

Ecece... sweet sweet gituw... :-)
Haa aah, sama pose...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...