25 September 2014

Live Update From Johor Bahru ^_^

assalamualaikum
hai korang! rindunya!
3h2m kat sini, 3h2m la tak bukak blog
maknanya 3h2m la tau citer-citer kengkawan semua
in shaa Allah nanti mamaZN baca ek
tak sabar nak balik umah!

papaZN tak ikut, sebab kena keje
jadiknya mamaZN jek handle budak berdua ni
tu yg bz semacam, online pun kejap2 jek

kami sesaja ikut aunty wawa kursus kat JB ni
dapat bilik free iols suka jek, muahahaha!
atoknenekZN pun ada sebab kena jaga anak aunty wawa
lagipun cuti sekolah aritu zakwan tak ke mana
ni terpaksa la 'tuang' 3 hari tak pi skool huhu!
kali ni je apaknya kasi approved
naik sekolah rendah nanti tak merasa dah nak ngekor-ngekor camni :P

dok jb takde banyak aktiviti pun
turun naik mall jek ada la haha!
giant, angsana, jusco, tesco
nak pi melawat tempat-tempat best kena ajak papaZN repeat datang sini
ye la, ni pun ikut orang je kan...
kalu pi sendiri panjang la 'langkah' ke mana-mana :)
zakwan nak pi melawat pintu legoland pun tak berkesempatan, hehe
takpe, next time ek zakwan!

ok korang...
tunggu nak check out jek ni
tak sabar nak balik
masing-masing dah rindu papa, haha!

have a nice day korang!
nanti dah balik umah, baru mamaZN jenjalan 'lawat' kengkawan k!
daaaa! :)



*belanja sekeping gambo bebudak ni :)

19 comments:

el berkata...

ooo papaZN x join yea..pttlah nak kemana pun xboleh hehehe..ok ok lenkali papaZN bw round2 pulak

Fiza Rahman berkata...

Bestnya. Patutlah blog sunyi sepi ☺

MizzTina berkata...

hehe..okla tu.. next time g lg pastu melawat dlm legoland pulak..

salwana nordin @ che'wa berkata...

amboiiiiiiiiiii patut la lama tak berjumpa hhhiiii

rupanya jauhhhhhhhh berjln ke selatan ye!

Falsya berkata...

smbl menyelam minum air..weehuu!!..sian papaZN xleh ikut..hehe

suhailah hamid berkata...

Wah enjoy jln2 di johor ripanya...comel panda tu...

Chekgu Azrine berkata...

Kemahen mama zn..sampai ke johor tggalkan papa zn ek..hehe

Azura Aziz berkata...

xpe.. sesekali bercuti dgn anak2...

mamaarifakeem berkata...

Pi johor ye... kena repeat pi semula dgn papazn ni ... baru leh wat lawatan penuh...hiii

LYAfrina berkata...

syoknyer...
xpela.. tido hotel pon dah best..

eima berkata...

la ptt la diam je .. ingat kan tak sihat lagi .... sbb ari tu ckp sihat .. huhu

LYAfrina berkata...

cakkkkk..ape kabo nad

dalila berkata...

xpe..skolah main2 ok lg..nnt naik skolah rendah xleh dh nk ponteng2..xpenah lg spi jb..ape yg menarik kt sana?cer update..hikhik

Sue-Rya Qistina berkata...

ooo..patutlah senyap sunyi je..ke JB rupanya..kita pun balik JB 10hb nnt, adik ipar kawen..

Nafisa81 berkata...

Baru nak pelawa datang rumah..

lia berkata...

angsana? ha3 lama da x dgr...

Adlin Mohamad berkata...

blog fb senyap sunyi selalu nampak hari2 post pic nayli ehhehhe
selamat bercuti ok

lieyalatif berkata...

cepat nad citer kisah cuti2 nieh....mesti dah bersusun entry holiday nieh kan...

aLyNnZ berkata...

nad tak blk dr johor lagi ker? lama tak bc n3 dr blog nad..ghindu pulakkk

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...