02 September 2014

Ke Kedai Handphone / Smartphone Murah @ SS15, Subang Jaya

lokasi feveret nak beli henpon
ofkos la kedai direct td kat ss15, subang jaya
takde lokasi lain dah haha!
sanggup tu, dari klang ke subang semata nak beli henpon :P

oppsss! jangan salah sangka :)
bukan kami yang nakn tukar henponn baru
tapi nak belikann utk atokZN :)

cam biasa, kitorang tak turun dari kete
malas nak bersesak
biar papaZN jek yang berurusan dalam kedai tu
henpon memang awal-awal dah survey thru internet
check spec, check kriteria yang dikehendaki ada atau tak
sampai sana tinggal tgk fizikalnya aje :)
memang kena camtu pun
kalu tempat lain bleh lagi nak belek-belek
dan compare dengan henpon lain
kat sini, tak terlayan jeppp!

cam biasa jugak, orang tetap ramai
seronok plak tengok dorang ni berniaga
customers tak putus-putus! :)

harap atokZN puas hati dengan henpon baru tu, hehe
bergaya atok pasni ;P

p/s: ada details pasal kedai henpon best ni
kredit utk elissme sbb mamaZN screenshot dari blog beliau :)

12 comments:

suhailah hamid berkata...

Lenovo, wow kellass atokzn :)

lia berkata...

wahhhh seronok atokZN dpt hp baru ya...

el berkata...

ritu pun dah beli kat mil hp ienova..kerrrlas uols lagi gedabak ..pasni atokZN leh lah wasap

idzwa kamaruddin berkata...

Atok ber hp baru ;)

syawalsimpsons berkata...

lepas ni ada rezeki nak beli HP baru, terjah sini je la

Chekgu Azrine berkata...

dah 3x akk pegi kedai nih..hp dia mmg murahla..

Falsya berkata...

tmtp nie jugakla abg ipo kite selalu gie kalau die nak beli henpon..;)

Sal Bee Yah berkata...

salam kenal n follow sini sis...

aLyNnZ berkata...

thanks sharing..sib baik pulus nan hado kalo tidak mau beli sebijik..huhu

noorzie berkata...

kak, sy byk kali jmpa kdai ni kt web lelong..hehe..mmg murah2 dia jual kt ctu

Naemah Umi berkata...

Tentu atok senyum panjang dpt hf baru hehehe

LYAfrina berkata...

Kalo kebtulan ke sana.. blh survey2

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...