11 September 2014

Jalan-Jalan @ KLIA2

hari ahad baru-baru ni
kami pi jenjalan ngan atoknenekZN
aunty wawa & family pun ikut sekali :)
malam tu tumpang tido umah aunty wawa
cadang esok pagi nya nak terus balik klang
tapi atoknenekZN ajak pi jenjalan tgk KLIA2
wahwah, pucuk dicita ulam mendatang
kami pun apa lagi, i foloooo! :P

teringin gak nak tengok cemana keadaannya
almaklum, tak pernah sampai lagi...
rasa cepat plak sampai bila bertolak dari umah aunty wawa ni, hehe

1st impression masa mula-mula masuk tu
wahhhhh! besarnya! bestnya! ramainya!
dah macam masuk shopping mall
hebat, hebat!
maybe konsepnya tu ala-ala...
shopping dulu baru naik flight
takpun, shopping dulu sementara orang yang ditunggu turun flight
agaknya la kan? hehehe...

ok la, not bad
bangga jugak la sebagai anak malaysia, hehe

kitorg jenjalan, g tgk sale lego kat toys r us
pastu zakwan tak minat sbb takde lego yg dia suka
terus kami ke balai berlepas
tengok kapal teghobang! haha!
peghak ngat aihhh macam tak pernah tengok :P
takde la, gurau je...
saje kasi peluang pada zakwan, nayli & khadeeja :)

dah lepas tu kami pi makan kat burger king
rege takyah cakap...
paham-paham je la rege epot! T___T
lapo punya pasal, layankan aje la
ni pun sebab zakwan la ni, dah kelaparan
apa zakwan nak, mmg atoknenekZN turutkan
so, makpak takyah cakap pape, bagi je... hihihi
dah lepas makan, nenekZN ajak pi toys r us
wahwahwah! excited la bebudak ni
asalnya nak TENGOK je takleh beli apa-apa
tapi bila nenekZN kasi greenlight soh pilih mana nak...
haaa, masa tu baru la masing-masing buntang mata
nak pilih mana yang berkenan :P
at last, zakwan pilih transformers, nayli pilih beg frozen
tq nenek sbb blanje kat toys r us!
tq atok sbb blanje makan kat burger king!

masa bila plak la bleh sampai KLIA2 lagi
cam jauhhh sayup-sayup je dari klang ni,
haha!
in shaa Allah, ada kesempatan, ada rezki
sampai la lagi nanti, ye dok? :)

18 comments:

salwana nordin @ che'wa berkata...

eh..saya pun rasanya belum sampai lg hhhaaaaaaaaa..

mama tisya berkata...

wah dh smp klia2 ye nad...tu la rmi ckp mcm shopping mall

eima berkata...

luas tp mahai dan jauh wei menapak ... kerusi tak byk huhu

Chekgu Azrine berkata...

Bestnya dh jejak kaki kt klia2
Blm pnh sampai lg..blm rezki

Lynn Hamzah berkata...

teringin juga nak jejak kaki kat sana...tapi entah bila kalanya...

Ida Puanstoberi berkata...

Akak ingat nak pi jugak ni..nak naik bas je.. sbb nxt mth nak fly... kang tak faham pulak area2 dia..kena riki2 dulu.. tapi, skrg busy berulang ke IJN pulak kan..nampaknya redah je le nanti bulan depan :D

Iela Fazielah berkata...

xpernah smapai lg kat KLIA2... opismate certia pun mcm best je...

Sal Bee Yah berkata...

seronoknya!saya tak sampai lagi.tunggu nak naik flight baru g.hehe

Falsya berkata...

Sonoknye ZN ye..kite dulu gie sana xsmpt pun nak berjalan2 kat mall..gie sana terus masuk dlm..

suhailah hamid berkata...

belum pernah smp lg...looking forward nk visit klia2

salam perkenalan dr sue www.sihatitunikmat.com

Azura Aziz berkata...

mmg ada plan nk bawak Adam jln2 kat KLIA2.. naik erl dr putrajaya dh bole trus smpai KLIA2 kan..

Adlin Mohamad berkata...

bestya satu family kaki jalan ni ehhee

Mama Zharfan berkata...

I dh pegi sini time mula2 bukak ari tu ;)

MRS. K ^ibuhadifhessa^ berkata...

wahhh.. best tu. kite tak penah sampai.. huhuhu...

bila la mood nak vacation nak mai.. huhuhu

aLyNnZ berkata...

mcm seronok jew nad..tp brg2 kt situ mesti harga standed eport kan nad..alin tak pernah g lagik..

untung lar...rezeki dr mak n ayah..
hepi nayli n zakwan nenek blanje menan..

Masya berkata...

wah dah sampai klia 2, kt org pun sejak dok kg ni rasa cam jauh pulak nak pg sana.. ntah bilanya lah boleh sampai ...

LYAfrina berkata...

dah bertahun x jejak kaki sini

Nory Zoulkefle berkata...

nory tak jejak lagi,,,insyaALLAH november nnt nory jejak..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...