20 Ogos 2014

Wordless Wednesday : Keywords Hot Di Musim Hari Raya :)

muahahahaahah!
gelak dulu...
hahahahaha!

adoihai...
berair mata dibuatnya sebab gelak

cer tengok kat gambar bawah tu ^_____^

masalahnya...
bila plak la mamaZN wat entry
pasal tips susun atur meja untuk open house tu?
hehehe
ada-ada je korang ni :)

apa2pun mekaseh pada yang sudi datang sini
keywords tu hot!
jadi carian pertama plak tu utk minggu lepas
:)

13 comments:

suhailah hamid berkata...

Kelaka yg part keyword...lps ni kene try resepi pulak la. Blog mama znzn byk resepi ye..

Pn Sheila berkata...

waaahhh memang mojoriti cari resepi yer... :)

Chekgu Azrine berkata...

ok.nti akk nk tgok akk punya plak..hahahaha

syawalsimpsons berkata...

keywords yang best tu...kikikiki...ada jugak macam tu kan

lia berkata...

x terpikir sampai susunan meja tu he3

Naemah Umi berkata...

Erk camtu pun ada yeh..ni mesti kes penangan syawal nih :)

Falsya berkata...

nak crk la tips2 susun meja kerusi tuh..ahahahahhahaha..

Rai Ourkizuna berkata...

ramai lagi orang nak buat open house ni.. hehe

kayyana berkata...

agaknye orang tak tau ke nak susun meja time open house??? hahahahaha...

salwana nordin @ che'wa berkata...

Hhaaaaa..ada2 aje ;)

Tanpa Nama berkata...

rasanye keyword "susun meja kat luar" waktu buat mkn2 utk jiran tu kot .. 2minggu lepas tu ...

Masya berkata...

hihihihi .. tp plg bnyk cr resepi ...

LYAfrina berkata...

hehe..ramai nk wak open house ni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...