14 Ogos 2014

Walau Mood Ke Laut, Board Bertambah Jugak :P

2012-2013 memang giler-giler obses!
seriously, 2014 ni mood pada hobi yg 1 ni dah merudum, haha!
apa kenanya ntah...
faktor usia kah? kekangan masa kah? hehehe
rasanya lebih kepada niat nak berjimat kot :P

sepanjang 2014, fm bertambah sebab pemberian orang je
kata nak beli sendiri, takde banyak mana pun
fb page yang jual fm pun dah lama tak terjah
wat bodooo je kalu ada yg keluar kat newsfeed fb, kikikiki...
giler pemalas skrg ni :P

kalau dulu
asal ada fm sket, sure dah order board
biar la board rompang, ada kosong sana sini
janji 'tempat khas' dah sedia ada
skrg ni pulakkk
biar berlambak je kat pintu peti ais tu
malas nak jaga pun ye jugak, haha!

sblm raya aritu baru la ada kesedaran nak mengemas sket
maybe sebab dah nak raya kan
otomatik, nak seluruh rumah kemas dan cantek, haha! :P
dan-dan tu la baru nak order board nya pun
baru la clean n clear pintu peti ais tu dibuatnya, hehe...

board baru pasni?
ntah bila la...
nak tuko pada hobi lain plak kot, haha! :P

21 comments:

Jueliza Jamani berkata...

saya pun banyak gak kumpul tp anak la duk buat main pulak.. abis hilang

Naemah Umi berkata...

byk nye FM..ni mmg betul2 suka nih..umi ada dua tiga kerat je hehehe

Chekgu Azrine berkata...

rajin tau sis..
kumpul bnda ni drp dulu lagi..
akk lagila ke laut..
suka jugak nak kumpul..
tapi takde plak sibuk nak kumpul
tak kuat semangat..hahaha

salwana nordin @ che'wa berkata...

banyaknya FM..unik jugak hobi nadia ni :)

saya pulak pengumpul tag baju..terutama bahu kanak2..comel kan :)

suhailah hamid berkata...

banyaknye...
brp lama nak kumpul byk mcm tu

hobi yg sgt menarik..

jalan2 dr sihatitunikmat.blogspot.com

lia berkata...

lama gak Nad bertahan pada hobi ni kan...

idzwa kamaruddin berkata...

amboiii bnyk nyer!

Rai Ourkizuna berkata...

meriahnya.. cantik cantik pulak tu..

eima berkata...

wahhh byknye .. ramai org suka hobi kan kan ...

dalila berkata...

suke jgk kumpul fm..tp wat ms ni kene lupakan dl..susah bile ank lebih minat dr mak..gegege

kayyana berkata...

kak nad,, kak nad letak semua FM tu kat board ek? bukan kat fridge ek? akak beli kat ne ek board tu? mcm nak beli la.. semak pulak bile penuh kat fridge tu..

lieyalatif berkata...

byknye nad...mmg betul2 minat nie...lieya takde laa pengumpul tegar sgt mcm nad tapi dari org bagi2, beli sendiri penoh gak le kat esbok tu....due2 esbok penoh hah hahaahahah...beli board mcm nad ni pun okey kan...nampak kemas sikit kan....

Falsya berkata...

bile dh ade fridge sendri nie baru la gigih skit nak mengumpul..hehehe

Nafisa81 berkata...

Ehehehe....ada seketul je...tu pun tinggal magnetnya aje...
gambarnya dah hilang dikerjakan anak2

Iryns Ahmad berkata...

hehehe boleh lwn ni kihkih lwn kumpul koleksi fm hehehe.... suka suka suka!!

mamaarifakeem berkata...

Dh byk koleksi, boleh pindah ke hobi lain plak nad.. :-)
Akak byk dah yg hilang, mls nak cara dah..hiii...

Fiza Rahman berkata...

Banyak tu. Kat umah tu lekat kat freezer jer. Tak tau bila nak beli board. Dah makin bertambah nih.

aLyNnZ berkata...

gerammnyer tgk fm nad..alin pun giler fm..tp hajat nak gantung board tak kesampaian sampai lar ke hari ni huhu..tp board nad cantik ler..beli kt mana..share lar nad..

Eliss Mie berkata...

Eliss thn ni pun merudum..huhuhu..byk pecah n hilang sbb si kecik...huhuhuhu

Nory Zoulkefle berkata...

wahh bestnya....nory punya baru penuh pintu peti ais kecik tu...kena beli board camni plak lah pasni..heee

LYAfrina berkata...

Lya klo dpt fm tepek kat peti je.. keba bnjir last year.. kussss.. habis smua hilang.. huhu.. syg sgt2.. sbb kbykab dr blogger. Tmasuk dr nad pom ada..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...