08 Ogos 2014

Ustajah Pilihan, Hehehe ^_^

assalamualaikum
selamat pagi
mendung pagi ni, macam nak hujan
kalau betul hujan, alhamdulillah... sejuk sket :)
ni ustajah nayli nak kasi tazkirah hari Jumaat, hehehe
weekend ni dah start dah ramai buat open house
kalau berkesempatan penuhi la jemputan utk mengeratkan silaturrahim :)
jangan makan sembarangan...
sayangi perut anda, haha! :P
pastu jangan wat sepah kat umh orang
kesian kat tuan umah, hihihi :P

kalau ada sesapa yang buat open house tu
jangan lupa jemput ustajah nayli & famili
kekekekekek...!

p/s:
alhamdulillah, bertahan jugak nayli pakai jubah n tudung ni..
kalau dulu tu cepat-cepat dia tanggalkan
abes-abes pun ada la 5-8minit
macam malam tadi, bertahan la 1 jam masa soping kat nsk..
seronok gamaknya ramai yang puji dia comel, hehehe
takpe, pelan-pelan...
kalau dipaksa-paksa bukan dapat apa pun kan? :)

19 comments:

lieyalatif berkata...

baik laa ustajah...sy ingat pesan ustajah tuuu heheheeh...

comel jek nayli pakai tudung...makin tersentil pipi bam2 tuuu heheheehe

MRS. K ^ibuhadifhessa^ berkata...

try jugak pakaikan hessa tudung tapi dia cabut balik. klu pakai sepit or headband ok pulak

salwana nordin @ che'wa berkata...

aloloooo comel nau nayli!!

mahal tang pipi tu!

Azura Aziz berkata...

amin... comey ;)

Rizziela berkata...

Alahai..comelnya dia

suhailah hamid berkata...

comel nye nayli..sejuk mata tgk pakai jubah dgn tudum..

penuhi jemputan dan eratkan silaturrahim adalah tuntutan dlm Islam ;)

idzwa kamaruddin berkata...

alo alo alo comel gila!

Falsya berkata...

haloh haloh..chumel sgttt ustajah nie..bikin gigi ngilu je rase nak gigit..hahaha

Adlin Mohamad berkata...

alololo cumel
kalau keysha pun sama pakai 2,3 minit pastu naggis nk buka hehehe

Myra Jay berkata...

Ustajah Nayli yang comelll ;)

eima berkata...

klu pakai sesaja ok kot .. tp klu nk train dr sekarang tu agak kurang setuju aku ... sbb cam kesian je kat budak kecik kan ...lg pun diorg bkn paham pun lagi hukum hakam ni .. mumaiyiz ....


seyesli mmg nayli sgt la comey ngan pipi tersembul gitu ......

Naemah Umi berkata...

Comel bangat ni...alhamdulillah, didik dr kecik kan kena pelan2 kayuh hehehe..

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) berkata...

Alololo auntie geram dengan budak comel pakai tudung.. rasa nak cubit pipi yg montel tu :)

Gieyana berkata...

Comey..:)

ch@ berkata...

terima kasih ustajah.
knp ustajah comel sangat.
knp ustajah buat gaya nk kena gomol.
ustajah nak collect duit raya ek?
kalo ustajah free dtg rmh sy ye...
kbabai ustajah. sy rindu awakla.

Nafisa81 berkata...

Eh..pandai bergaya dak kecik ni...
geram tgk

Awana MH berkata...

budak kecil pakai tudung nampak cute jer:)

Awana MH berkata...

teringin pula nak baby girl..

Fiza Rahman berkata...

Tomeinya.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...