25 Ogos 2014

Penuhi Jemputan Kenduri Kahwin Di Musim Hari Raya :)

dalam orang sebuk nak ber open house
ada jugak yang amik kesempatan untuk buat kenduri kawen, kan? :)
kira 2 in 1 ni...
majlis resepsi & open house hehe
kebetulan masih dalam mood raya kan

ni kenduri kawen anak kepada kawan atokZN
lama dah kitorang kenal famili kawan atok ni
sejak mamaZN baby lagi kot, hehe
yang kawen tu kiranya childhood friend kitorang dulu la, haha!
dah beso panjang ni masing2 dah segan silu
hehehe...

lokasi majlis kat taman melawati
cantek sangat tempatnya, kat atas bukit
owner rumah tu memang renovate umah
untuk dijadikan tempat buat resepsi kawen
kiranya sesapa yang nak buat majlis
boleh la sewa tempat ni
apatah nama dia, tak ingat plak kat melawati tu area mana

memang complete la tempat ni
ada hall untuk majlis nikah, ada dewan makan, ada hall untuk famili bertanggak & istirehat
surau & toilet pun ada
cukup semua

kitorang ni follow atoknenekZN je :)
sampai trus makan, pastu lepak kt tmpt istirehat
sambil tunggu atoknenekZN beramah mesra
dengan kawan-kawan
yang dorang dah lama tak jumpa
atoknenekZN pun ada gathering, uols! hehe
masa ni je la pun yang sesuai kan
walau dapat say 'hi' dan bertanya khabar kejap
at least dapat la berjumpa :)

disebabkan dah kepenatan otw balik dari kl ke klang
terus keterlupaan ada jemputan makan-makan! huhu!
sori kak eina (mamalieyna) sebab tak dapat nak penuhi jemputan
sampai klang baru teringat...
nak patah balik dah petang sangat la pulak
melepas la nak makan laksa air tangan kak eina tahun ni :(

13 comments:

suhailah hamid berkata...

Bln syawal mmg byk org buat kenduri selain open house kan.. untung dpt jg mkn di kenduri ye..

kayyana berkata...

bestnye dpt g makan makan.. hehehe..

syawalsimpsons berkata...

seronok atokZN yee jumpe kengkawan lama

LYAfrina berkata...

cantik n nmpak klasik theme dia..

amiey lee berkata...

skrg ni trending kann background hitam putih tulisan tu heee

Chekgu Azrine berkata...

Melawati dekatla ngn sek akk...
Selamat pengantin baru utj kawan childhood nad ye

ALoNa CintamaniszLite berkata...

amboiii...nayli pakai kasut keperempuanan laa...kiutnya... :)

Akak tahun lps...mmg tak menang tangan nak hadap job lepas2 raya..tp tahun ni cuma minggu raya tu aje. cuti merdeka ni dh ada yg berminat nak amek...tp last2 senyap aje. Takpe laa, bg akak rezeki takde kat situ...rezeki akak leh gi jumpa akiss kat asrama, ye dak..

Apa2 pikir positif dulu...baru hidup takde nak caci maki orang, :)

**Nad; nad penah pakai dress atau jubah tak?? ok tak nad pakai??

MRS. K ^ibuhadifhessa^ berkata...

wahhhh serba pepel.. tak sabo nak tunggu hessa leh jalan. nak melaram... hehehe

ic kite dah tukar la yang. mengundi kat putrajaya ler ... ehehehe

MizzTina berkata...

ujung syawal adalah musim org kawen kannn.. kemain akak menyengih ye amik gmbor..

eima berkata...

TAK PENAH SAMPAI AREA CTU ...SLALU LALU MRR2 TU JE .. TAK PENAH MASUK KE KAWASAN TU ... KAWASAN ORG KAYA2

Lily@MamaZaraZareef berkata...

baca nad tulis dh terbayang keluasan tpt tuh..senangla sume siap kat situ kan..senang nk wat majlis besar2..^_^

permatabiru berkata...

wahh meriahnya majlis..

Fiza Rahman berkata...

Comelnya nayli ngan kasut tu. Macam dah beso jer ☺

Selamat pengantin baru buat mereka.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...